Hoe te installeren Asus Aries

Asus vrijgegeven van de ARES videokaart in 2010. Het bevat dual Radeon HD 5870 graphics processing units, die de functionaliteit van twee gekoppelde videokaarten op een enkele printplaat. Hoewel de grafische kaart vereist slechts een enkele PCI Express-verbinding, het bezet een ruimte gelijk aan drie normale grootte kaarten en vereist twee acht-pins en een zes-pins stroomaansluitingen. Voordat u begint met de installatie, zorgen ervoor dat uw moederbord en geval zal dit grote kaart te ondersteunen.

instructies

1 Uninstall bestaande videokaart stuurprogramma's op uw computer als een bestaande computer te upgraden.

2 Zet uw computer uit en trek de stekker uit het stopcontact en uw monitor. Druk op de knop eenmaal om te ontladen resterende elektriciteit.

3 Open de zijkant van de behuizing van de computer. Afhankelijk van het model, kan dit vereisen het verwijderen van een of twee schroeven of het openen van een grendel.

4 Zoek je oude videokaart door het vinden van de interne printplaat monitor hecht aan.

5 Draai de schroef of maak de duim slot houden van uw videokaart op de zaak. Trek alle netsnoeren aan te sluiten op het einde van de kaart.

6 Druk op het plastic lipje onder de verbinding van uw videokaart op het moederbord om deze los. Terwijl het tabblad, trek op de kaart om deze te verwijderen.

7 Plaats de ARES kaart in dezelfde sleuf met ventilator van de kaart naar boven. Druk op totdat het plastic lipje vergrendelt de kaart op zijn plaats. Vervang en draai de schroef of haak de duim slot om de kaart vast te zetten.

8 Plug twee acht-pins en een zes-pins power connectors in de stekkers aan het einde van de ARES.

9 Sluit uw computer zaak en sluit u de monitor aan op de ARES. Steek de stekker in de computer en zet het apparaat aan.

10 Installeer de ARES drivers vanaf de meegeleverde cd of uit de Asus website.

Hints

  • De Asus ARES heeft slechts één DVI-poort, de standaard aansluiting gebruikt voor het monitoren. Wilt u twee monitoren bevestigen, sluit het tweede scherm aan op de HDMI-poort of een HDMI-naar-DVI converter.