Hoe krijg je een Microsoft Joystick Werken met Google Flight Simulator

Google Flight Simulator is een Easter Egg add-on geïntroduceerd in de Google Earth-applicatie met het augustus 2007 release van Google Earth versie 4.2. Met behulp van satellietgegevens door Google verzameld voor de Aarde programma, kunt u in de flight simulator modus en een aantal vliegtuigen vliegen over elk punt van de aarde, opstijgen en landen van een vooraf bepaalde landingsbanen. De vlucht model is een simplistische een die je kunt bedienen met behulp van een Microsoft-merk joystick. Om de joystick voor vliegoperaties te gebruiken, moet u eerst de joystick in het besturingssysteem van Microsoft.

instructies

1 Steek de Microsoft joystick in uw computer. Oudere joysticks aan te sluiten met behulp van een 15-pins analoge game-poort. Steek de 15-polige stekker ion joystick-kabel aan op de analoge poort als u Windows XP of oudere besturingssystemen. Voor Windows XP 64 bit, Vista of Windows 7, de analoge poort is uitgeschakeld en je moet verbinden met behulp van een analoog-naar-USB-converter. Steek de joystick in de 15-poort aansluiting op de converter kabel, en steek het andere uiteinde van de kabel in de USB-poort van uw computer. Nieuwere Microsoft joysticks geleverd met een USB-aansluiting al aanwezig.

2 Zet uw computer aan en wacht terwijl het gaat door het besturingssysteem geladen volgorde. Zoals het laadt, zal het besturingssysteem automatisch te detecteren en installeren van de controller, als de drivers voor de controle aanwezig zijn. Als de stuurprogramma's ontbreken, ze downloaden van Microsoft support site. Sla het installatiebestand driver naar uw bureaublad en dubbelklik op het bestand om de driver te installeren. De computer moet mogelijk opnieuw opstarten om de installatie te voltooien.

3 Installeer de USB-naar-game-poort converter, indien gebruikt, en de computer niet de Microsoft joystick helemaal op te sporen. Gebruik de controller schijf die met de converter plug kwam, volgens de instructies van de fabrikant om de benodigde drivers te installeren. Na de installatie, het systeem opnieuw opstarten om weer te gaan door middel van de automatische detectie werkwijze voor de joystick.

4 Kalibreren van de joystick met behulp van de kalibratie-software aanwezig zijn in uw besturingssysteem. Open het "Control Panel" voor uw computer met behulp van de "Start" Menu. Kies de optie "Game Controllers" en dan kies je joystick van de genoemde specificaties. Druk op "Eigenschappen" om het menu te joystick eigenschappen openen en klik vervolgens op de "Calibrate" knop. Volg de kalibratie aanwijzingen voorgelegd aan de joystick en het programma in de beweging bereik van de joystick te centreren. Klik op "OK" om af te sluiten.

5 Start de Google Earth applicatie, versie 4.2 of hoger. Druk op de "Ctrl", "Alt" en "A" knoppen om de vluchtsimulator setup te openen. Kies een vliegtuig en een uitgangspositie van de weergegeven opties. Klik op het vakje "Joystick enabled" om joystick te kiezen en vervolgens op "Start Flight" om te beginnen met vliegen je vliegtuigen in de simulator met behulp van de joystick.