Hoe maak je HTML Tabelcellen Clickable

Muisklikken mogelijk mensen en computers om te communiceren. Klik op een link of een knop en de computer reageert. HTML tabellen die op webpagina's verschijnen vaak uit statische gegevens gepresenteerd aan bezoekers van de site in tabel formaat. Als iemand een tabelcel klikt, gebeurt er soms niets. Door het toevoegen van een korte JavaScript-functie aan uw pagina kunt u een tabel cel te zetten in een klikbare link die een andere website lanceert of voert een andere actie ..

instructies

1 Start uw HTML-editor of Notepad en een HTML-document te openen.

2 Plak de onderstaande code over in het document:

<Table class = "style2">
<Tr>

<Td>
gewone mobiele
</ Td>

<Td>
gewone mobiele
</ Td>
</ Tr>

<Tr>
<Td>
<a href="http://www.whitehouse.gov&quot;> Klik om het Witte Huis te bezoeken
</a>
</ Td>

<Td>
<a href="#" onclick="javascript: alert('You geklikt deze tabel cell')">
Klik hier om een ​​JavaScript-functie draaien
</a>
</ Td>

</ Tr>
</ Table>

Deze code maakt een tabel met twee rijen en twee kolommen. De "td" tags te definiëren cel van de tabel. Iets tussen die cellen wordt een deel van de cel. Let op de twee anker tags die op de laatste twee cellen verschijnen. De eerste anker "href" attribuut punten naar het Witte Huis website. De volgende anchor tag voegt een "onclick" event om het anker. Deze gebeurtenis roept alert functie JavaScript's.

3 Sla het HTML-document en open het in elke browser. De tabel verschijnt. Beweeg uw muis over de tafel cellen. Uw cursor verandert in een aanwijzer wanneer het beweegt in de afgelopen twee cellen in de tabel.

4 Klik op de "Klik om het Witte Huis te bezoeken" link. Uw browser navigeert naar het Witte Huis website. Klik op de "Klik hier om een ​​JavaScript-functie run" link. De alert-functie werkt en toont een pop-up message box.

Hints

  • Voeg een anker-tag aan een tafel cel die je nodig hebt om aanklikbaar maken. Dit voorbeeld toont het roepen alert functie JavaScript's. Vervang die functie met een functie in uw code. Zo kan je een link in een tabel cel die een functie met de naam noemt plaatsen "Toon producten." Deze functie kan een pop-up venster te openen met producten als gebruikers op de tabel cel.