Easy Media Creator 10 Functies

Easy Media Creator 10 Functies


Easy Media Creator is een suite van computer-toepassingen ontworpen voor het creëren en delen van multimedia projecten met behulp van foto's, video's, muziek en andere gegevens. In 2007, Easy Media Creator 10 verdiende de "Editor's Choice Award" van "PC Magazine." Terwijl versie 10 was de laatste in de Easy Media Creator-serie, is dat de serie nu vervangen door Roxio Media Creator. Easy Media Creator 10 bood een breed scala aan functies voor de gebruikers.

Media Import en Manager

De Media Import functie van Easy Media Creator 10 gebruikers in staat stelde om vrijwel elk type media importeren in het programma. Zodra media werd geïmporteerd, Media Manager benaderd die materialen. Media Manager gebruikers in staat stelde om aparte albums in de software voor de organisatie te creëren. Ook toegestaan ​​voor een snelle en doeltreffende bekijken van alle geïmporteerde media binnen Easy Media Creator 10.

audio Features

Easy Media Creator 10 inclusief een aantal functies voor het werken met audio. Naast het importeren van audio, kunnen Easy Media Creator 10 worden gebruikt om audio op te nemen. Met Easy Audio Capture, konden gebruikers opnemen geluid uit de administratie of andere bronnen met behulp van een verbinding met de geluidskaart van de computer. LP en Tape Assistant werd aangeboden voor een extra functies in dergelijke opnames. Bovendien, Sound Editor toegestaan ​​manipulatie en de aanpassing van de audio. Music Disc Creator is opgenomen om het opnemen van audio-cd's mogelijk te maken.

Photo Suite

Een volledige suite van software is inbegrepen bij Easy Media Creator 10 voor het werken met foto's. AutoFix voltooide automatische correctie van belichting en scherpte. Gereedschappen voor het delen en anderszins verbeteren van digitale foto's werden ook opgenomen in Easy Media Creator 10. Photo Project Assistant liep de gebruiker door middel van het creëren van dingen zoals kalenders met behulp van fotografische media.

video Features

Video Copy & Convert gebruikers in staat stelde om niet alleen back-up kopieën van dvd's te maken uit hun collectie, maar om films van andere soorten video-bestanden te maken. CinePlayer draaide een pc in een dvd-speler. Het pochte de hoogste kwaliteit weergave mogelijk, samen met de mogelijkheid om Roxio videoprojecten te bekijken. Video Wave kon de gebruiker om films vanuit huis videobeelden en foto's te maken.

disc-eigenschappen

In aanvulling op alle media creatie functies die in Easy Media Creator 10, de software die verschillende functies die specifiek zijn voor het creëren van cd's en dvd's. Gegevens-cd's en dvd's kunnen worden gebrand met Creator Classic, in aanvulling op audio-cd's en video-dvd's. Label Creator kan maken en af ​​te drukken labels voor cd's en dvd's, maar ook helpen bij het ontwerpen en printen van covers en inzetstukken voor de schijven.