Hoe maak je een video met een webcam maken

Webcams gebruikers in staat om direct te communiceren met hun vrienden en familie. Hoewel deze camera's kunnen worden gebruikt voor live video conferencing, kunnen ze ook worden gebruikt om video die online kunnen worden geplaatst of elkaar aangepast voor meer complexe muzikale stukken. Met behulp van een webcam en een aantal aanvullende software, kunnen video gemakkelijk worden opgevangen door vrijwel elke gebruiker.

instructies

Hoe maak je een video met een webcam maken

1 Onderzoek en de aanschaf van een webcam die bij u past. Bij het kopen van een webcam die wordt gebruikt om video op te nemen, is het belangrijk om in producten van hogere kwaliteit. U moet zorgen voor de resolutie is 640 x 480, dat is het dubbele van de standaard camera resolutie. Ook zal de webcam moeten nemen met een beeldsnelheid van ten minste 30 frames per seconde.

2 Controleer of uw computer kan de webcam die u koopt te behandelen. Oudere systemen hebben een hardere tijd het opnemen van video en kwaliteit kan worden aangetast. Er zijn Web cams dat de beeldverwerking in de camera zelf te beheren; aanschaffen met deze functies als je bang bent van uw computer zal niet tot de taak.

3 Download Web cam video-opname-software. Veel web cams zal beschikken over een eigen opname-software zo, afhankelijk van uw behoeften, kan het nodig zijn om te upgraden naar meer krachtige software. Houd rekening met de aard van de video die u wilt opnemen. Als je alleen de video-opname van een enkele persoon praten, dan heb je geen andere software nodig hebt. Video met veel foto's, locaties en verlichting zal opnemen en bewerken van software nodig.

4 Installeer de webcam op uw computer, evenals eventuele aanvullende software. De instructies van de fabrikant voor het monteren van de camera en de beste locatie op de computer om de camera te houden.

5 Begin met het uitvoeren van de nok van het Web op zijn eigen om de video te testen. Dit is waar verlichting en hoeken, en de gevoeligheid van de microfoon van de webcam kan aanpassen. Gebruik de webcam software om eventuele aanpassingen van de resolutie, video grootte en frame rate te maken voor het begin van een video-opname sessie.

6 Start de webcam opname software, evenals de webcam. Stel het bestandstype dat u wilt dat de video als (zoals Flash, Windows Media, AVI of MPEG) opslaan. Maak de laatste aanpassingen en dan beginnen met het opnemen van uw video. Laat de tijd aan het begin en einde van de video, die uit later kunnen worden bewerkt.

7 Na de video-opname klaar is, gebruik maken van de webcam opname software om de video te bewerken, hetzij door het uitsnijden van segmenten of patchwork twee video's samen. Nadat de video is bewerkt en opgeslagen, kunt u deze sturen naar vrienden of post het online bekijken.

Hints

  • Sommige video-sharing websites zoals YouTube gebruikers in staat om te filmen webcam video en upload direct zonder extra software.
  • Wees op uw hoede van de ingebouwde web-cams op computers en laptops. Deze nokken kunnen in hun vermogen om te schieten hoge kwaliteit video worden beperkt.