Wat Is ActiveState Python?

Wat Is ActiveState Python?


Je hebt misschien verteld door iemand verstandig, "je krijgt waar je voor betaalt." Deze uitspraak geldt zelfs voor gratis versies van de goed ondersteund open-source programmeertaal Python. De Python Software Foundation verleent gebruikers een "niet-exclusieve, royalty-vrije, wereldwijde licentie" te reproduceren, te analyseren, testen, uit te voeren en / of weer te geven in het openbaar, afgeleide werken, te verspreiden en te gebruiken Python als ze willen. Particulieren en bedrijven kunnen ontwikkelen verbeterd, proprietary-versies van de taal en de lading anderen voor het recht om te installeren en te gebruiken. Een dergelijke niet-gratis, eigen versie van Python heet ActiveState Python.

ActiveState Python Overzicht

ActiveState Python is een commerciƫle verspreiding van de Python taal verkocht door de Canadese firma, ActiveState. Het bedrijf produceert ook soortgelijke, value-added versies van de scripting talen Perl en Tcl. Volgens de website van het bedrijf, ActiveState Python is een geteste, kwaliteit verzekerd en eenvoudig te installeren Python distributie. In aanvulling op de code, ActiveState Python omvat technische ondersteuning, "uitgebreid" documentatie en vrijwaring tegen auteursrecht of patent schending van haar eigen code. ActiveState Python biedt installateurs voor Python-versies 2.5, 2.6, 2.7 en 3.1.

Extra Python Modules

ActiveState maakt extra Python modules ter beschikking van zijn betalende klanten. De Database Modules geeft u toegang tot MySQL, PostgreSQL, Oracle en Microsoft SQL databases. De Crypto modules bieden ondersteuning voor OpenSSL evenals 3DES, AES en RSA encryptie methoden. De GUI Toolkit modules kunt u Graphic User Interface of GUI applicaties met behulp van de PyQt en wxPython programmering frameworks te schrijven.

multiple platforms

Terwijl de gratis versies van "Python.org" zijn verkrijgbaar bij vele verschillende besturingsomgevingen, het installeren van deze pakketten op andere dan Mac OS X, Unix, BSD of Linux-systemen kan een uitdaging zijn. De ontwikkelaars van ActiveState Python werk om ervoor te zorgen dat dezelfde versie van hun product hetzelfde op computers met Windows, Linux, Mac OS X, Solaris, AIX en HP-UX besturingssystemen te installeren en te laten functioneren.

Ondersteuningsopties

ActiveState Python is beschikbaar in drie verschillende vormen. De Community Edition is gratis te downloaden, installeren en gebruiken. Community Edition ondersteunt Windows, Linux en Mac OS X. Ondersteuning is beperkt om te helpen bij het bedrijf "ActiveState gemeenschap." Community Edition is bedoeld voor ontwikkelaars uit de gemeenschap en niet-productie servers

De Business Edition kost $ 999 per jaar voor elke productie server is geĆÆnstalleerd, vanaf het moment van deze publicatie. Dit pakket breidt uit op de Community Edition door het toevoegen van ondersteuning voor Solaris, HP-UX en AIX-besturingssystemen. Business Edition bevat ook de installatie en configuratie ondersteuning via e-mail voor 30 dagen.

ActiveState Enterprise Edition wordt op de markt voor grote installaties met bedrijfskritische applicatie-eisen. Prijzen voor Enterprise Edition is een citaat van ActiveState. Enterprise Edition heeft betrekking op de kenmerken van de Business Edition en verhoogt ze met onbeperkt telefoon en e-mail ondersteuning, een twee uur durende responstijd, een kwaliteitsborging garantie, schadeloosstelling, ontwerp en ontwikkeling ondersteuning en aangepaste Python versie bouwt.