Hoe om te besparen op een SanDisk Micro USB Flash Drive

SanDisk Micro USB flash drives kunt u de computer bestanden op te slaan op kleine draagbare apparaten die in uw zak kunnen worden opgeborgen of opgeslagen op uw sleutelbos. De SanDisk Micro USB flash drives komen in verschillende maten en kan gigabyte aan gegevens op te slaan. De drives op te slaan verschillende soorten bestanden, zoals muziek en andere audio-bestanden, documenten zoals PDF en tekstbestanden, afbeeldingen en zelfs hele video's en softwareprogramma's. Om te beginnen met het opslaan van uw SanDisk flash drive, sluit deze aan op een computer met een vrije USB-poort.

instructies

1 Verwijder de kap op uw SanDisk Micro USB flash drive. Afhankelijk van welke drive je hebt, kan het nodig zijn om de gehele dop te verwijderen via de USB-aansluiting, of duw het deksel terug met je vingers om de USB-verbinding bloot te leggen.

2 Steek de USB-aansluiting van de SanDisk-station in de USB-poort van de computer. De computer moet erkennen dat een extern opslagapparaat is nu aangesloten.

3 Slepen en een bestand te laten vallen op de USB flash drive om een ​​kopie op te slaan op het station. Slepen en neerzetten, selecteer 'Deze computer' in het menu "Start". Dubbelklik op de flash drive pictogram SanDisk USB om het te openen. Gebruik je muis te selecteren en het bestand dat u wilt opslaan in de map flash drive slepen. Laat de muisknop los te laten vallen in de map.

4 Kopieer en plak een ander bestand op uw SanDisk USB flash drive. Kopiëren en plakken, klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt opslaan op uw flash-drive en kies "Kopiëren" uit het drop-down menu. Ga naar de "My Computer" map en dubbelklik op het pictogram van flash drive. Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte in de map van de flash drive en selecteer "Plakken" in het menu dat op het scherm verschijnt.

5 Bewaar een open bestand op uw SanDisk USB flash drive door het te selecteren als opslaglocatie. Voor het selecteren van de locatie op te slaan voor een open document, klikt u op het menu "Bestand" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Opslaan als." Kies de USB flash drive als opslaglocatie in het dialoogvenster dat verschijnt op het scherm en selecteer 'Opslaan'.