Hoe maak je een DBF bestand maken

Hoe maak je een DBF bestand maken


Een DBF-bestand is een type computer databasebestand. Het wordt gebruikt door vele verschillende computerprogramma's als een eenvoudige manier om veel gegevens in een handig, gemakkelijk toegankelijk bestand. Wilt u een DBF-bestand op uw computer, moet u downloaden en installeren van een van de vele programma's die gegevens opslaat om dit type computer bestand. Veel van deze programma's zijn freeware, wat betekent dat ze niet kost je een ding.

instructies

1 Gebruik DBF Explorer. Zodra u de DBF Explorer software geïnstalleerd op uw computer, open het en klik op de knop "Nieuw" om een ​​nieuwe lege database te maken. Gebruik het toetsenbord en de muis van uw computer om het even welk type van de gegevens die u wilt in de database in te voeren. Klik vervolgens op het menu "Bestand" en vervolgens op "Opslaan als." Geef uw database een naam en klik op "Save" om een ​​.DBF bestand op uw computer te maken.

2 Gebruik DBF Manager. DBF Manager kunt u zowel uitzicht en maak .DBF bestanden op uw computer is geïnstalleerd. Open DBF manager en klik op "File" en vervolgens op "Nieuw" om een ​​nieuwe lege database te maken. Gebruik het toetsenbord en de muis van uw computer om het even welk type van de gegevens die u wilt in de database in te voeren. Klik vervolgens op het menu "Bestand" en vervolgens op "Opslaan als." Geef uw database een naam en klik op "Save" om een ​​.DBF bestand op uw computer te maken.

3 Gebruik DBFView. Net als bij DBF Manager kunt u DBFView gebruiken om een ​​.DBF bestand te maken en dan zien het als je eenmaal klaar bent. Zodra u een nieuwe database-bestand met DBFView maken, voert u alle gegevens die u nodig hebt om bij te houden in het hoofdvenster van het programma. Klik vervolgens op het menu "Bestand" en vervolgens op "Opslaan als." Geef uw database een naam en klik op "Save" om een ​​.DBF bestand op uw computer te maken.