How to Get Outlook Express dat u wordt gevraagd voor Identity

Als u Outlook Express te gebruiken op een computer die wordt gedeeld met anderen, kunt u bekend met het concept van identiteiten zijn. Als de identiteit functie wordt gebruikt in Outlook Express, elke persoon die het programma maakt gebruik van kan alleen zijn eigen e-mails regelmatig te zien en rekeningen zonder te worden verward door iemand anders. Echter, als uw Outlook Express identiteiten zijn niet beveiligd met een wachtwoord, kunt u vinden dat je moet identiteiten handmatig na de lancering van Outlook Express in plaats van simpelweg het selecteren van een aan het begin veranderen. Gebruik de Identity Manager in Outlook Express om het programma aan u om uw identiteit wanneer het wordt gelanceerd configureren.

instructies

1 Lanceer Outlook Express. Klik op het menu "Bestand" en klik op 'Identiteiten' en 'Identiteiten beheren. "

2 Verwijder het vinkje uit het vakje "Gebruik deze identiteit bij het starten van een programma."

3 Klik op "Main Identity," en klik op 'Eigenschappen'.

4 Klik op de "Wachtwoord vereist" in en klik op 'Wachtwoord wijzigen. " Merk op dat, tenzij de belangrijkste identiteit is beveiligd met een wachtwoord, Outlook Express zal altijd aan te melden om die of een andere identiteit bij het opstarten.

5 Kies een wachtwoord, typ het nogmaals te bevestigen.

6 Klik op 'OK' om elke open venster te sluiten.

7 Sluit Outlook Express en opnieuw openen. De Identity Inloggen venster wordt voorgelegd wanneer het programma start, waarin u wordt gevraagd een identiteit voordat het programma geladen te selecteren.