Hoe maak je een Gateway Partition on Vista Recover

Tijdens het gebruik van uw Gateway computer, kan je uiteindelijk raakte een punt waar je te ver bent gegaan, of misschien een virus heeft beschadigd en vernietigd zeer belangrijke Windows Vista-bestanden. In dit geval kan uw beste optie te vegen het besturingssysteem uit en opnieuw beginnen. Gelukkig zijn de meeste Gateways komen met iets heet een partitie, een deel van de harde schijf die alle originele drivers, programma's en bestanden die nodig zijn om de machine opnieuw te beginnen vanaf de dag dat het werd voor het eerst gebruikt bevat. Dit zal alle bestanden en mappen te wissen, dus zorg ervoor dat u een back-up van uw gegevens eerst.

instructies

1 Zet de computer aan. Als het al op, herstart het.

2 Druk op de "F11" -toets tijdens het eerste scherm dat u ziet (ook wel bekend als de boot scherm) en wacht op de recovery-partitie te laden.

3 Kies "Recovery Manager" en dan "Full Factory Recovery."

4 Klik op 'Ja' wanneer u wordt gevraagd om te erkennen dat alle gegevens verloren gaan.

5 Klik op "Next" voor een laatste keer, en het herstelproces zal beginnen.

6 Voer alle info de computer vraagt ​​voor zijn installatie van Windows, waaronder de naam en het wachtwoord (als je wilt naar een set).

Hints

  • als alles zal worden afgeveegd wanneer u dit proces te voltooien - Back-up van alle gegevens die u een kopie van willen.