Hoe maak je een bewegende achtergrond voor Windows Maak

De Microsoft Windows-bureaublad achtergrond is een image-bestand dat een achtergrond waarop de pictogrammen op het bureaublad te zitten biedt; kan worden gewijzigd door de gebruiker. Windows accepteert geen geanimeerde afbeeldingen om te worden gebruikt als achtergrond, nochtans; alleen statische afbeeldingen bestanden zijn toegestaan. Een manier om dit vereiste is dat het programma "Vital Desktop" gebruiken om Windows screensaver-bestanden gebruiken als achtergronden. Zo kunt u effectief te maken van een bewegende achtergrond.

instructies

1 Download "Vital Desktop" door te klikken op de link in het gedeelte Bronnen. Dubbelklik op het gedownloade bestand en de inhoud ervan uit te pakken naar uw harde schijf.

2 Zoek het bestand "Setup.exe" in de map "Installer" en dubbelklik erop. Klik op "Next" en lees de licentie-overeenkomst. Klik op de "I Agree" knop. Klik op "Install", klik op "Finish" nadat de installatie is voltooid.

3 Houd de toets "Windows" en tik op de "e" -toets om Windows Verkenner te starten. Blader naar de map Vital Desktop-programma in het linkervenster en dubbelklik op het "VDConfig.exe" bestand.

4 Plaats een vinkje in het "Enable Vital Desktop" box. Klik op het tabblad "Vital plugin" en selecteer een screensaver bestand uit het drop-down menu. Klik op de "Configure" knop om de instellingen voor elke screensaver-bestand aan te passen.

5 Klik op het tabblad "Systeem" en plaats een vinkje in het vakje 'Show tray icon ". Klik op de "Apply" knop om de Vital Desktop instellingen te bevestigen en te activeren de bewegende achtergrond van het bureaublad.

6 Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies "Vital Desktop," klikt u vervolgens op "Restore Desktop" om terug te schakelen uw afbeelding statische bureaublad.