Hoe maak uw eigen Braille Template voor een Business Card

Met goed geconfigureerde software, het creëren van een braille template voor een business card is eenvoudig. Er zijn verschillende Windows-compatibele software die automatisch vertalen tekst in de drie gebruikelijke kwaliteiten braille. Afhankelijk van de Graad van Braille u gebruikt, andere ruimte beperkingen en leesbaarheid eisen factor in wat je schrijft en hoe je het schrijft. Het samenstellen van de tekst van uw visitekaartje sjabloon wordt een studie in niet alleen het verfijnen van uw boodschap, maar het regelen van deze grafisch zodat het leesbaar en compact.

instructies

1 Open een nieuw document in de computer software die een tekst van braille conversie functie heeft. Het formaat van het document naar een standaard business card formaat, dat is 3,5 inch met 2 inch passen. Stel ten minste een 1/8 inch marge op het document, zodat u niet rechtstreeks op de rand hebben (bij het afdrukken termen, geen 'bloeden').

2 Typ het bericht dat u wilt weergeven op uw visitekaartje. Slogans en andere zinnen moeten worden omgezet in braille Grade 2, die weeën kenmerkt. Web adressen, telefoonnummers en e-mailadressen moeten worden getypt in braille Grade 1.

3 Een voorbeeld van uw sjabloon in het menu 'print preview'. Controleer of de Braille past op de kaart binnen de marges.

4 Sla het bestand op als een sjabloon.

5 Print uw bestand naar een brailleprinter op visite kaartje voorraad. Een embosser is een gespecialiseerde printer die automatisch het opdrukken van papier met de vertaalde Braille van uw computer file template.

Hints

  • Braille brailledrukkers zijn vrij duur, variërend in prijs van $ 4.000 tot $ 80.000. U kunt een sjabloon op uw eigen software en vervolgens dat bestand om ofwel een speciale commerciële drukkerij, of als alternatief te controleren of de lokale blind buurthuis heeft een embosser u kunt lenen. Tenzij je van plan bent om te gaan in het bedrijfsleven het afdrukken van braille visitekaartjes, of hebben een constante behoefte om Braille documenten af ​​te drukken, het delen van een embosser, in tegenstelling tot het investeren in een van uw eigen kan uw meest kosteneffectieve optie.
  • Braille vertaalsoftware vaak Windows compatibele, zoals de software WinBraille 5.
  • 3. De blinde onderscheid vaak Braille brailledrukkers van andere printers door te verwijzen naar niet-embossing printers als 'inkt printers. "