Hoe kan ik foto's in Picaso uploaden

Hoe kan ik foto's in Picaso uploaden


Gebruik Picasa te bewerken, organiseren en opslaan van uw foto's. Het is een nuttige toepassing voor een eenmalige gebruiker of fotografie buff. Na het nemen van uw foto's met uw digitale camera, Picasa biedt een eenvoudig uploaden proces om uw foto's naar uw computer systeem. Picasa biedt tijdbesparende functies, zoals rode-ogen reductie en kleur verbetering, evenals bijsnijden, vergroten of verkleinen, het aanpassen van het contrast en de helderheid. Daarnaast Picasa geeft je ook de nodige tools om diavoorstellingen en regelen uw foto's in een tijdlijn weergegeven.

instructies

1 Open Picasa. Klik op 'Alle programma's, "klik" Picasa 3, "en vervolgens op" Picasa 3. "

2 Een verbinding tussen uw digitale camera en een computer, sluit uw digitale camera in uw systeem met behulp van de Universal Serial Bus, of USB-poort.

3 Zorg ervoor dat uw digitale camera is de invoer apparaat, klikt u op "File", klikt u op "Importeren uit," het modelnummer van uw digitale camera zal worden in de import uit het gebied ingevoerd, zoals "IMPORT FROM:. Canon PowerShot SD870 IS"

4 Upload je foto's van uw camera naar uw computersysteem. Zet de digitale camera, zou een "Automatisch afspelen" dialoogvenster verschijnt met opties voor u om uw foto's overzetten naar de computer. Selecteer "Picasa3 --- behulp Picasa3." Als u gaat importeren veel digitale foto's van uw camera naar de computer, heb je de mogelijkheid om altijd gebruik maken van deze optie door het plaatsen van een vinkje in de "doe dit altijd voor dit apparaat" vakje.

5 Plaats je foto in de map import "Mijn afbeeldingen" map, wijs een naam aan de map, en om uw importeren sessie beĆ«indigen heeft u de mogelijkheid om de foto's op de camera te verlaten na het importeren naar uw computer of ze te verwijderen van uw camera na de importeren. U kunt de map import te veranderen, klikt u op "Extra", klik op "Opties" en vervolgens onder het tabblad 'Algemeen' en de bodem van de doos opties, "sparen de geĆÆmporteerde foto's in:" gebruik "bladeren" om op de gewenste map.