Hoe een Zip Disk Fix

In de normale gang van het gebruik, zal uw Zip-disk van grote hoeveelheden data continu opgeslagen, gewist en herschreven om het te hebben. Uiteindelijk werd de schijf kan beschadigd raken als het wordt vaak gebruikt genoeg is of als zij een storing. Alle gegevens die zijn opgeslagen op uw beschadigde Zip-disk zal niet beschikbaar zijn totdat het probleem is opgelost. Afhankelijk van de omvang van het probleem, kunt u in staat om de schijf te repareren met een eenvoudige reparatie programma of je kan hebben om de schijf volledig opnieuw te formatteren.

instructies

1 Download en installeer een Zip-disk reparatie programma zoals "Advanced Zip Repair" of "Zip Recovery Toolbox."

2 Plaats de beschadigde Zip-schijf in uw schijf. Open de reparatie nut. Ga naar het tabblad "Herstellen" of de overeenkomstige optie voor de specifieke programma dat u hebt gedownload.

3 Klik op "Bladeren" en selecteer de stationsletter die overeenkomt met uw bedorven Zip-disk. Klik op 'OK'. Klik op "Output vaste locatie 'en kies de Zip-schijf zelf of een map op uw harde schijf naar de vaste bestanden op te slaan.

4 Selecteer "Start Repair" en wacht om te zien of het hulpprogramma uw beschadigde bestanden kunt herstellen. Poging om de bestanden te openen om te zien of de reparatie gewerkt.

5 Sluit de reparatie programma als je nog steeds niet van de beschadigde schijf te gebruiken. Open het menu Start en ga naar "My Computer." Klik met de rechtermuisknop de vermelding voor de Zip-drive en selecteer "Format."

6 Klik op "Start formaat." Poging om een ​​bestand op te slaan op de Zip disk nadat de indeling is voltooid.

Hints

  • Elke Zip reparatie nut is iets anders en kunnen verschillende opties te hebben. Bekijk het programma van de Help-bestanden als u hulp vinden welke knoppen te klikken om het herstel te starten nodig.
  • Formatteren van de Zip-disk zal het probleem op te lossen, maar het zal ook alle gegevens die zijn opgeslagen op de schijf gewist. U kunt proberen om de verwijderde gegevens te herstellen met behulp van een herstelprogramma zoals "Bad Copy Pro" of "Recovery zip-bestand."