Windows Genuine Removal Tools

Windows Genuine Removal Tools


Het Windows Genuine Advantage gereedschap (WGA) is een functie van Microsoft, dat controleert of de versie van Microsoft Windows u op uw PC echt is of niet. Hoewel de WGA is goed bedoeld, kan het erg vervelend zijn, omdat meldingen constant weergegeven wanneer u zich aanmeldt bij Windows of tijdens het gebruik.

RemoveWGA

Er zijn manieren om zich te ontdoen van die mededelingen handmatig, maar zij beroepen werken met systeembestanden, die een beetje gevaarlijk voor onervaren gebruikers kunnen zijn. RemoveWGA vereenvoudigt dingen, door het automatiseren van het hele proces. Je hoeft alleen maar het programma te downloaden, en het zal controleren of u WGA lopen. Als WGA is te vinden op uw systeem, zal RemoveWGA u gevraagd om het te verwijderen. Verwijderen door de instructies op het scherm.

WGA Crack

De WGA meldingen verschijnen alleen op niet originele systemen, en als gevolg van het hoge niveau van de piraterij die door Microsoft wordt geconfronteerd, kunnen sommige echte versies van Windows worden gedetecteerd als zijnde niet originele. WGA Crack lost dit, door het opzetten van systemen die ten onrechte worden gedetecteerd als niet originele correct geïdentificeerd als echt. Een echte systeem zal niet langer meldingen van WGA. De WGA Crack kan niet worden gebruikt voor illegale versies en zal niet werken als een Windows-activator of validatietool tenzij het exemplaar van Windows geïnstalleerd is echt echt.

Systeemherstel

De WGA-tool wordt meestal geïnstalleerd door de automatische updates voorzien, en heeft geen uninstall-functie. Echter, als je per ongeluk geïnstalleerd WGA en wil om zich te ontdoen van haar en haar meldingen te krijgen, kunt u gebruik maken van Systeemherstel om uw pc te herstellen naar een toestand vóór de installatie van de updates die de WGA gereedschap geïnstalleerd. Om dit te laten werken, moet u een geldig herstelpunt gemaakt voordat de installatie van de WGA te hebben. Ook, zorg ervoor dat je het WGA-programma vinkje bij toekomstige updates, of je zal eindigen met het programma opnieuw geïnstalleerd.