Hoe maak je Sluit een 2Wire Router

slanke lijn van home gateways 2wire's bieden zowel een router en een modem in een apparaat. Deze krachtige units fungeren als draadloze routers, modems en access points - alles in een apparaat. De opzet van een 2Wire gateway is net zo eenvoudig als het apparaat is handig. Ontdek hoe gemakkelijk het is om je 2Wire router.

instructies

1 Stel uw 2Wire router op een koele, geventileerde ruimte in de buurt van een telefoonaansluiting - bij voorkeur uit de buurt van andere elektronica die hun eigen warmte zal genereren.

2 Steek de telefoonlijn puntje van uw DSL-filter in de telefoonaansluiting naast uw 2Wire router. Voer een telefoonkabel van de haven op het filter aangeduid met "DSL" om de "DSL" poort aan de achterkant van uw 2Wire huis gateway.

3 Sluit een Ethernet-kabel aan op de poorten aan de achterkant van uw 2Wire router met het label "LAN" of "Ethernet." Steek het andere uiteinde van de kabel in de netwerkkaart van uw computer.

4 Sluit de voedingsadapter aan op uw 2Wire, en steek de stekker in het stopcontact. Zet uw computer aan en open uw internet browser. Typ "192.168.1.1" in de adresbalk van uw browser en druk op "Enter" op uw toetsenbord.

5 Typ in de van toepassing zijnde besturingssysteem gebruikersnaam of wachtwoord als daarom wordt gevraagd. Volg 2Wire wizard om de installatie van uw thuisnetwerk te voltooien.

Hints

  • Gebruik DSL-filters voor alle apparaten aangesloten op een telefoonaansluiting op dezelfde lijn als uw DSL-verbinding.