Hoe te verwijderen adresbalk Geschiedenis in Firefox

Een adresbalk die opduikt en meldt een lijst van uw eerder bezochte websites kunt uw browser rommel en laat anderen om je privacy te schenden. Volg deze tips om het schoonmaken van uw adresbalk Geschiedenis en houden de inhoud ervan tegen nieuwsgierige ogen.

instructies

1 Verwijder enkele URL-adres van de Auto Compleet functie door het intikken van het begin van de domeinnaam in de adresbalk. Markeer het adres met ofwel een pijl toets of de muis en te klikken op "Shift" en "Delete" op uw toetsenbord. Het adres moet verdwijnen uit Auto Compleet functie van Firefox.

2 Verwijder drop-down lijsten van adresbalk geschiedenis door het selecteren van "Tools" in het menu van de browser en het kiezen van "Clear Private Data." Zorg ervoor dat "Browsing History" wordt gecontroleerd voordat u op "Nu Clear Private Data."

3 geschiedenis uit te schakelen om ervoor te zorgen dat de adresbalk De geschiedenis zal niet meer komen opdagen. Ga naar "Extra" en "Opties" in het menu van uw browser. Zoek de "Remember bezochte pagina's van de laatste dagen ..." veld en verander het nummer "0" voordat u op "OK" om uw wijzigingen op te slaan. Deze configuratie zorgt ervoor dat uw browser niet zal onthouden welke websites u bezoekt en de adressen worden niet weergegeven op History uw adresbalk op de drop-down menu.

Hints

  • Bij een poging om een ‚Äč‚Äčadres uit Auto Compleet functie van Firefox te verwijderen, probeer dan niet te klikken op het adres wanneer het te markeren. Door te klikken op het adres brengt u naar de URL - zelfs als u met de rechtermuisknop op.
  • Alle adresbalk geschiedenis verwijderen kan leiden tot de schrapping van de hele geschiedenis van uw browser.