Hoe te Mass Pay-bestanden importeren in PayPal

Hoe te Mass Pay-bestanden importeren in PayPal


PayPal is een online payment processing bedrijf dat gebruikers in staat stelt om geld te sturen, geld te ontvangen en betalingen te verrichten. Zij is actief in de meeste landen in de wereld, en in zo veel soorten valuta. PayPal geeft gebruikers de mogelijkheid om persoonlijke of zakelijke accounts te hebben. Als de gebruiker een groot aantal mensen betalen, PayPal biedt Bulkbetaling kunt deze vergemakkelijken.

instructies

1 Log in op uw PayPal-rekening.

2 Klik op de verzendoptie Money aan de bovenkant van de pagina. Zodra deze pagina opent ziet u de mogelijkheid om een ​​betaling te sturen of te sturen met behulp van de te betalen optie massa.

3 Klik op "Maak een bulkbetaling". De pagina wordt nu geopend en aan de top zal u instrueren om uw massa pay-bestand te uploaden. PayPal accepteert alleen een bestand dat in CSV of tekstversie.

4 Klik op de knop uploaden. Dit opent een venster kunt u uw massale pay-bestand op uw computer kiest. Navigeer naar de plaats waar het bestand is en kies het.

5 Voer de rest van de informatie die PayPal vereist voor u om uw betaling te voltooien. PayPal zal u vragen om uw ontvangers te identificeren. U kunt kiezen tussen e-mailadres, telefoonnummer of PayPal-klant-ID. Het is optioneel als je wilt uw betaling e-mail aan te passen. PayPal geeft u de mogelijkheid om e-mail onderwerp en het bericht naar uw ontvangers.

6 Klik op de Review-knop. Dit laat je toe om al uw informatie te zien en te bevestigen dat alles correct is voordat u het te verzenden en laat PayPal om uw betaling te verwerken. Zodra u klikt op te leggen je met succes hebt geüpload en verwerkt uw bulkbetaalbestand.

Hints

  • Zorg ervoor dat uw betaling bestand in CSV of tekstformaat of PayPal zal niet in staat zijn om het te verwerken.