Hoe kan ik toevoegen Meta Tags aan een Blogger Blog

Hoe kan ik toevoegen Meta Tags aan een Blogger Blog


De meeste grote zoekmachines rekenen op meta tags om de index van uw website met de juiste en correcte informatie. Meta tags vertellen zoekmachines wat uw website over gaat om nauwkeurig te indexeren en plaats uw website op basis van de zoekopdracht van een gebruiker uitvoert. Een goed geschreven tag helpt vaak uw website rang hoger voor een bepaald zoekwoord, waardoor een hoger bedrag van doelgericht verkeer. U kunt uw Blogger-blog met meta tag beschrijvingen aanpassen om haar positie binnen de grote zoekmachines te optimaliseren.

instructies

1 Bezoek uw belangrijkste Blogger-dashboard, klik op de pijl naar beneden naast 'Weblog' en klik op 'Instellingen'.

2 Klik op 'Zoeken Preferences "in het linkervenster.

3 Klik op 'Bewerken' onder de Meta Tags sectie. Klik op "Yes" om de optie "Enable Zoek beschrijving? 'Als deze instelling momenteel is uitgeschakeld.

4 Voer een beschrijving in het veld. Deze beschrijving zal worden getoond aan gebruikers uit verschillende grote zoekmachines.

5 Klik op 'Wijzigingen opslaan' om de nieuwe instellingen toe te passen.

Hints

  • In het ideale geval, zorgen voor een beknopte samenvatting van wat je blog is over, terwijl met inbegrip van trefwoorden vaak gezocht naar niche van uw website.
  • Het inschakelen van meta-tags activeert ook een Search Beschrijving veld binnen de nieuwe post-editor. Klik op het veld "Search Beschrijving" uit te breiden om te beschrijven wat de nieuwe post pagina over gaat.