Hoe om herstelde bestanden herstellen

Gegevensbestanden houdt vrijwel elke vorm van informatie die u wilt. Deze bestanden kunnen tekstdocumenten, afbeeldingen, video's en andere informatie bevatten. Als u een van de bestanden die u eerder hebt teruggekregen omdat je ze per ongeluk verwijderd tijdens het formatteren van uw harde schijf of het per ongeluk wissen van de bestanden te verliezen, kunt u deze bestanden te herstellen.

instructies

1 Recover bestanden met Easeus Data Recovery Wizard Free Edition. Deze gratis recovery programma zal verwijderde bestanden te herstellen en kunt u een miniatuurafbeelding zien voor elk verwijderde bestand. In de "Wizard Selection", opent u de harde schijf. Kies de bestanden die u wilt door erop te klikken en druk op "Restore."

2 Reclaim data met Recuva. Deze gratis software heeft slechts één menu, waardoor het makkelijker voor ongeletterde computer gebruikers in staat om het programma te gebruiken maakt. Klik op uw harde schijf in het selectiescherm aan de bovenkant van het programma. Klik op het selectievakje naast de gegevens die u wilt, dat is gevestigd in het witte vak in het midden van het scherm. Klik op "Restore" om uw gegevens terug te vorderen.

3 Betaal $ 27 vanaf augustus 2010 tot eImage Recovery recovery tool te gebruiken. Het voordeel van dit loon programma is dat het opnieuw ingedeelde dossiers zal herstellen. Gebruik de drive selectie scherm op de linker kolom op de harde schijf te halen. In de rechterkant, kies de gewenste bestanden terug. Druk op de "Save Files" knop om te voltooien.

Hints

  • Gebruik een secundaire opslag apparaat zoals een flash drive om kopieën van uw bestanden op te slaan.
  • Magneten zal opslagapparaten te wissen.