Hoe maak je USB Flash Drives formaat naar Bekijk de gehele ruimte

Hoe maak je USB Flash Drives formaat naar Bekijk de gehele ruimte


De fabrikanten van USB-sticks of externe harde schijven zal bieden vaak een back-up hulpprogramma's of andere dergelijke programma's op een aparte partitie van het station. Dit is een verspilling van ruimte. Reclaim de verloren ruimte op uw USB-schijf geformatteerd wordt met behulp van een native Windows-hulpprogramma. Zorg ervoor dat u back-up van belangrijke gegevens op de schijf voordat u gaat herformatteren, omdat alle gegevens verloren gaan.

instructies

1 Open het programma Schijfbeheer door het intikken van "diskmgmt.msc" in de "Run .." dialoogvenster (in het menu Start). U kunt ook gewoon type "diskmgmt.msc" in de Windows Start menu zoekvak.

2 Klik rechts op de geplaatste USB-flashdrive in de onderste helft van het venster Schijfbeheer. Selecteer: "Partitie verwijderen." Klik op "Yes" wanneer u wordt gevraagd, ter bevestiging.

3 Herhaal stap 3 voor eventuele extra partitie op de USB-drive.

4 Klik rechts op de niet-toegewezen ruimte op de USB flash drive in Schijfbeheer en selecteer "Nieuwe partitie." Volg de instructies en aanwijzingen op het scherm in de wizard Nieuwe partitie. Stel de partitie op "Logisch." Stel de partitie grootte om te profiteren van het hele station, inclusief de nieuw toegewezen ruimte.

Formatteren van de schijf met behulp van de "FAT32" bestandssysteem voor maximale compatibiliteit. Noem de nieuwe partitie en selecteer "Next" en "Finish" om de nieuwe partitie aan te maken. Zodra de partitie is voltooid, zullen alle ruimte die ooit door de fabrikant meegeleverde software werd genomen nu beschikbaar zijn voor u om te gebruiken.