Hoe maak je een TLS-bestand maken

Hoe maak je een TLS-bestand maken


Een TLS-bestand is geen bestand; Het is een laag van programmering binnen een beveiligingscertificaat in een toepassing die veilige toegang tot internet protocollen gebruikt. TLS staat voor Transport Layer Security en is de opvolger van de Secure Socket Layer (SSL) protocollen. Deze security-standaard wordt ondersteund in de hele industrie, die is vereist als u wilt communiceren met andere beveiligde applicaties of servers. Iedereen kan TLS code in toepassingen te programmeren, maar er zijn een aantal programma's die dit voor u zal doen.

instructies

1 Download de gratis en open source gnutls programma. Het gnutls programma maakt het mogelijk voor de creatie van X.509 of OpenPGP beveiligingscertificaten, die een TLS laag kan hebben indien gewenst. Als het programma dat het beveiligingscertificaat zal gebruiken zal functioneren op het internet, dan TLS is nodig, want het is de industrie standaard nu. Maar als het programma werkt op een intern Intranet kunt u elk beveiligingsprotocol u wilt gebruiken als het niet wordt blootgesteld aan het internet te gebruiken.

2 Controleer of de netwerkprotocollen voor de toepassing stabiel zijn voordat een beveiligingslaag wordt toegevoegd. Als het programma met behulp van het beveiligingscertificaat is gebroken om te beginnen, dan zal het onmogelijk zijn om te zeggen of het certificaat zelf is gebrekkig. De truc om het even welke programmeertaal is om het te nemen een stap op een moment; cryptografie en veiligheid is gewoon een andere laag. Als de toepassing client en server kanten kanten, dan moeten beiden worden getest zonder beveiligingscertificaten voor de hand, bij voorkeur in een veilige omgeving, zoals een Intranet.

3 Programma in de referentiewaarden van het programma in gnutls om het beveiligingscertificaat te maken. Zorg ervoor dat wat programma dat gebruikmaakt van het certificaat is opgezet voor X.509 of OpenPGP en dat het juiste certificaat wordt dan geproduceerd door gnutls. De certificaten zijn niet interoperabel tenzij beide zijn geprogrammeerd voor, die later kan worden gedaan, maar voor nu proberen om het programma aan het werk, dan is uitbreiding van haar mogelijkheden.

4 Test grondig door het hebben van testers buiten de programmering team proberen om de beveiliging te breken en feedback te geven. Nadat de aanvraag beschikbaar wordt, wordt het getest per seconde door bot netten dus hoe meer tests die vooraf is uitgevoerd, hoe minder bijwerking zal tijd nodig hebben en minder gevaar data worden gestolen.

Hints

  • Zorg ervoor om te updaten naar de laatste build van gnutls, want het is open source, wordt voortdurend bijgewerkt en de laatste build kan een bug u ondervindt op te lossen.
  • Dit is een complexe programmeertaal laag gezien de cryptografie betrokken. Wees niet bang om hulp te vragen, de forums staan ​​vol met andere programmeurs die dezelfde moeilijkheden geconfronteerd.