Pixel Art Tutorial

Pixel art is een old-school digital art techniek die raster-gebaseerde software gebruikt om kunstenaars om beelden pixel bewerken pixel. Pixel art beelden beginnen meestal met lijntekeningen, die kan worden gekleurd met een proces dat bekend staat als dithering. Traditionele pixel art werd gebruikt voor de vroege game graphics en wordt nu gebruikt voor situaties waarbij lage-resolutie afbeeldingen komen vaak voor, zoals veel mobiele telefoons. Met de vooruitgang in 3D graphics, is pixel art veel van zijn aantrekkingskracht verloren, maar veel amateurs, en zelfs een paar professionals, nog steeds gebruik van de techniek te maken.

-Raster Based Software

Gebruik-raster gebaseerde software voor het bewerken pixel art. MS Paint is een voorbeeld van een zeer basic-raster gebaseerde editing software. Adobe Photoshop is duur-raster gebaseerde image editing software die wordt geleverd met een breed scala aan artistieke digitale hulpmiddelen. Paintshop Pro is een minder duur product. Een van de beste hulpmiddelen op de markt voor het maken en bewerken pixel art is GIMP, die vergelijkbaar in functionaliteit met Adobe Photoshop. Het beste deel van GIMP is dat het is gratis, open source software, dus het is beschikbaar voor iedereen en wordt voortdurend verbeterd.

Pixel Art Rendering Technieken

Gebruik een verscheidenheid van rendering technieken om uw pixel art te maken. Veel mensen geloven pixelkunst moet worden weergegeven als kleine vierkantjes, maar dit is niet het geval. Het gebruik van alternatieve manieren om uw pixels te maken kunt u pixel-based beelden te creëren met een bereik van het uiterlijk kenmerken. Alternatieve methoden van destructie pixel art omvatten het gebruik van punten en lijnen, en de toepassing van smoothing filters. Deze werkwijzen zijn zeer effectief en kunnen opvallende resultaten.

Pixel Coloring Techniek

Vertrouwd te maken met dithering technieken. Dithering hoofdzaak geluid toe te voegen en subtiele gradaties pixel kunst de beperkte kleuren manipuleren zodanig dat het lijkt u vele tinten. Dithering is een van de meest bruikbare technieken voor de pixel kunstenaar. De techniek omvat in wezen dispergeren pixels om het effect van schaduw en klankvariaties creëren. Anti-aliasing is het mengen techniek die wordt gebruikt. Het nadeel van deze techniek is de neiging tot onscherpe resultaten. Pixel kunstenaar puristen kleur en bewerken pixel art met de hand, één pixel of sectie op een moment, zonder het gebruik van verf of editing tools. Het proces is tijdrovend, maar het eindresultaat is veel schoner.