Hoe maak je Mini Wireless Optical Mouse Accu's installeren

De Mini Wireless Optical Mouse maakt gebruik van twee AAA-batterijen. Verwachten dat deze batterijen elke drie tot zes maanden sterven, afhankelijk van hoe vaak u met uw muis te gebruiken. Als de batterijen drain naar beneden, zult u niet in staat om een ​​verbinding met een USB-ontvanger van de muis vast te stellen. U moet nieuwe batterijen onmiddellijk installeren als u wilt doorgaan met de draadloze muis.

instructies

1 Flip uw muis over naar de onderkant te bekijken. Op de bodem, zul je de "batterijklep" knop te vinden. Druk op deze knop om de batterij te ontgrendelen. Keer de muis terug naar de bovenzijde bloot.

2 Twee vingers op de achterste rand van de muis. Schuif uw vingers naar achteren te schuiven het batterijdeksel weg van de muis. Nu zult u in staat zijn om de twee batterijen te zien.

3 Verwijder de oude batterijen met de toppen van je vingers. Plaats de muis met het scrollwiel van u afgekeerd.

4 Plaats de eerste batterij in de rechterzijde van het compartiment. Het staken batterij bericht moet naar het scrollwiel aan de rechterkant.

5 Plaats de tweede batterij in de linkerzijde van het compartiment. Het staken batterij bericht moet worden afgekeerd van het scrollwiel aan de linkerkant.

6 Vervang het batterijdeksel. Schuif deze naar voren met de toppen van je vingers om opnieuw te hechten. U hoort het deksel snap op.