Hoe gebruik je Bluetooth Headsets als audio-apparaten op computersBluetooth is een draadloze functie beschikbaar op computers en andere hardware zodat u apparaten aansluiten zonder kabels en draden. Als u wilt uw favoriete muziek, films of video games te genieten, zonder anderen te storen om je heen, is het een goed idee om een ​​Bluetooth-headset aan te sluiten op uw computer. Direct koppelen van de headset met uw computer. Eenmaal ingesteld, stroomt het audio draadloos van de computer naar de oortelefoon audio-apparatuur.

instructies

Het opzetten van de headset

1 Schakel de Bluetooth-headset. Als er een "Make vindbaar 'knop op het apparaat, drukt u op het nu. De headset handleiding heeft meer informatie indien de apparatuur is deze knop of niet.

2 Klik op "Start", "Configuratiescherm", kies dan "Hardware en geluiden", gevolgd door "Bluetooth-apparaten."

3 Klik op "Add" en uw computer scant naar Bluetooth-apparaten in de omgeving. Na enkele ogenblikken verschijnt de headset in een display lijst.

4 Klik op de weergegeven Bluetooth-apparaat en selecteer "Pair." De Bluetooth-headset synchroniseert nu met uw computer en wordt het afspelen van audio-apparaat. Om dit uit te schakelen van de Bluetooth-headset op elk moment opzeggen.