Hoe Om afbeeldingen op Facebook

Hoe Om afbeeldingen op Facebook


In aanvulling op de tekst en hyperlinks u te delen op Facebook, heb je ook de mogelijkheid om afbeeldingen te plaatsen op de site. Deze beelden verschijnen op uw huis en profiel pagina's of over uw vriend Wall, als dat is waar je kiezen om ze te publiceren. Na het uploaden van uw vrienden hebben de mogelijkheid om te bekijken en commentaar op uw foto's.

instructies

1 Breng de Facebook-website en meld u aan bij uw account. Navigeer naar uw News Feed of Muur, waar u kunt uw graphics. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​beeld te publiceren naar een vriend's Wall.

2 Klik op de "Foto" link die boven de tekst vak aan de bovenkant van de pagina wordt weergegeven. Klik op de "Upload een foto", "Neem een ​​foto" of "Maak een Album optie 'in het menu dat verschijnt. Het uploaden van een foto kunt u beeldbestanden één tegelijk selecteren, het nemen van een foto maakt Facebook toegang tot de camera van uw computer om een ​​foto te maken op de plek, en het creëren van een album kunt u meerdere foto's uploaden vanaf je computer in een keer.

3 Volg de aanwijzingen om uw foto bestanden te kiezen en voeg een beschrijving (indien van toepassing). Anders volgt u de instructies op het scherm om uw webcam te gebruiken om de foto's die u wilt nemen. Uw graphics zijn nu op Facebook.

Hints

  • Als de afbeelding niet komt opdagen op de muur van je vriend, kan dit te wijten zijn aan instellingen die ze op hun plaats te profileren.
  • De Flash Uploader die Facebook gebruikt om uw foto's te uploaden moet je de laatste versie van Flash; Zie Adobe's Flash Player pagina als je nodig hebt om de laatste versie te installeren. Bovendien moet elke foto zijn 15 megabyte (MB) of minder en in JPG, BMP, PNG, GIF of TIFF-formaat.
  • Facebook verbiedt het delen van afbeeldingen die hun gebruiksvoorwaarden overtreden. Vaak schendingen zijn naaktheid, drugsgebruik en alle afbeeldingen die inbreuk maken op het auteursrecht of handelsmerken.