Hoe maak je een pagina File uitschakelen Met 16 Gig RAM

Hoe maak je een pagina File uitschakelen Met 16 Gig RAM


Zoals computertoepassingen actief worden uitgevoerd, wordt random access memory (RAM) die wordt gebruikt om hen te helpen elke taak efficiënt uit te voeren. Een wisselbestand verwijst naar de tijdelijke schijfruimte, ook wel bekend als virtueel geheugen, dat uw computer gebruikt om te compenseren voor een onvoldoende hoeveelheid RAM. Echter, als je voldoende RAM-geheugen op uw systeem hebt, kunt u veilig het gebruik van dergelijke geheugen in uw Windows 7 instellingen wisselbestand uitschakelen.

instructies

1 Ga naar het menu "Start" met de rechtermuisknop op het "Computer" applet en selecteer 'Eigenschappen'. Launch "Advanced System Settings" aan de linkerzijde van de applet.

2 Druk op 'Instellingen' uit het veld prestaties. Ga naar "Advanced" en druk op "Change" om het virtuele geheugen eigenschappen te lanceren.

3 Uitschakelen "Automatisch Beheer Pagineringbestand voor alle stations." Kies de optie "geen wisselbestand" om effectief uit te schakelen. Druk op "Set" gevolgd door "OK" om op te slaan en het virtueel geheugen instellingen af ​​te sluiten.