Hoe krijg je het schermtoetsenbord van het scherm op een iPad

Hoe krijg je het schermtoetsenbord van het scherm op een iPad


De iPad toetsenbord op het scherm is ontworpen om te openen wanneer u tikt op een bewerkbaar tekstveld of start een app die input vereist. Hoewel dit meestal een handige functie kan zijn, er zijn momenten waarop het toetsenbord wordt geopend en u niet nodig hebt. Als u gebruik maakt van een extern toetsenbord of als u wilt om het scherm te bekijken zonder het toetsenbord op het scherm in de weg, kunt u het verwijderen van het scherm met een enkele tik.

instructies

1 Lanceer een app die het schermtoetsenbord gebruikt, zoals Mail, Berichten of Notes. Tik op een bewerkbaar tekstveld als het toetsenbord niet direct te openen.

2 Tik op de toets "Keyboard", die is gelegen aan de onderkant rechts van het toetsenbord, om het toetsenbord te verbergen. De sleutel heeft een afbeelding van een toetsenbord op. Dat is alles wat u hoeft te doen - het toetsenbord is nu verborgen.

3 Tik op een bewerkbaar tekstveld op het scherm om het toetsenbord opnieuw te lanceren.

4 Tik en houd op de toets "Keyboard" en selecteer "Split" om het toetsenbord in tweeën of "loskoppelen", zodat het toetsenbord om op en neer bewegen op het scherm met een touch en sleep op het toetsenbord te drukken.

Hints

  • Het splitsen van het toetsenbord in de helft op een iPad, zodat elke helft wordt geduwd naar de zijkanten van het scherm is handig als je gewend bent aan het texting op een telefoon, want je kunt de iPad in beide handen kan houden tijdens het typen met je duimen. In plaats van het gebruik van de Split commando op het toetsenbord te drukken, kunt u een vinger van elke hand op twee toetsen, zoals de "G" toetsen "H" en sleep uw vingers uit elkaar. Om het toetsenbord weer in elkaar te zetten, sleept twee sleutels naar het midden van het scherm.
  • De informatie in dit artikel is van toepassing op iOS 6.1. Kan enigszins of aanzienlijk variëren met andere versies of producten.