Hoe maak je een Epson CX3810 Refill

Epson CX3810 is een alles-in-één printer, geschikt voor dagelijks projecten, zoals het maken van direct kleur of zwart-wit kopieën, het scannen van documenten en het afdrukken van de pittoreske scènes uit uw vakantie. Met al het drukwerk, is het logisch dat de printer cartridge loopt leeg. Wanneer dit gebeurt, een goede optie is om de verlopen cartridge om het te zetten om opnieuw te gebruiken. CX3810 maakt gebruik van T060120BK, T060220c, T060320M en T060420Y cartridge modellen.

instructies

1 Koop een chip resetter voor de cartridge uit een kantoorartikelen winkel. A-chip resetten tool is een klein plastic tool die het geheugen van een cartridge-chip gereset. Hoewel je het patroon kan vullen zonder te resetten, zal het niet van enig nut te zijn als uw printer zal weigeren om de nagevulde inkt niveau te herkennen. Daarom is het belangrijk om de chip opnieuw voor het vullen van de cartridge. Resetten is zeer eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. U heeft de volledige gebruiksinstructies met de resetter te krijgen.

2 Zoek een kleine "PUSH" knop op de cartridge. Direct onder deze toets, zal er een witte cirkel te zijn.

3 Boor een gat met een duimnagel, aan de rechterzijde van de witte cirkel.

4 Vul de spuit met 10 cc inkt.

5 Breng de naald van de spuit is in het gat je net geboord.

6 Duw de zuiger van de spuit om inkt te injecteren. Laat de cartridge niet te vol. Verwijder de spuit als je ziet inkt borrelen uit het gat.

7 Installeer de cartridge in de printer en laat het zitten voor 24 uur voordat u het opnieuw gebruikt.