Hoe kan ik een NetGear MA521 802.11b Wireless PC Card gebruiken?

Hoe kan ik een NetGear MA521 802.11b Wireless PC Card gebruiken?


De Netgear MA521 802.11B is een draadloos toegangskaart gebruikt op laptop computer systemen. Deze kaart werkt met de uitbreiding kaartslot en geeft de laptop de mogelijkheid om verbinding met een draadloos netwerk. Om de Netgear-kaart gebruiken, moet u de juiste hardware en alle meegeleverde software en drivers te installeren. Zodra alles is ingesteld, kunt u surfen op het gebruik van uw lokale draadloze netwerk.

instructies

1 Verwijder het deksel van de laptop uitbreidingskaart slot. Deze sleuf bevindt zich aan de zijkant van de computer. Schuif het deksel in de richting van de laptop om deze uit het systeem, dan schuif deze uit.

2 Schuif de Netgear MA521 802.11B in de open sleuf voor uitbreidingskaarten. Duw de kaart volledig in om deze vastklikt. Een reeks lichten wordt aan de zijde van de kaart, aangeeft dat de kaart actief.

3 Plaats de installatie van de driver-cd in de laptop disc drive. In een moment zal de installatiewizard stuurprogramma te laden op het scherm.

4 Klik op "Next", accepteer dan de eindgebruiker overeenkomst. Laat de installatie locatie en naam als de standaardinstellingen, klikt u vervolgens op "Install" om de drivers te installeren.

5 Herstart de computer en u bent klaar om toegang te krijgen tot het internet. Rechtermuisknop op het pictogram voor draadloze communicatie in de rechter benedenhoek van het bureaublad, kies "Enable", vervolgens met de rechtermuisknop op het pictogram voor draadloze opnieuw en kies om te zoeken naar beschikbare draadloze netwerken. Selecteer het draadloze netwerk dat u wilt openen, typt u het wachtwoord in en klik op "Connect".