Hoe om printers met VBScript Install

Visual Basic Scripts (VBScripts) zijn bestanden die worden gebruikt om het netwerk van gebruikers desktop-instellingen te controleren. Administrators schrijven VBScripts om printers te installeren om ervoor te zorgen dat de gebruiker altijd de printer beschikbaar zijn elke keer dat de gebruiker zich aanmeldt bij de computer. U kunt VBScripts met behulp van de Windows Notepad applicatie te schrijven. Deze toepassing wordt geleverd bij elke versie van Windows, en het is een handige manier om het opzetten van scripts om printers op computers van gebruikers te installeren.

instructies

1 Klik op de knop "Start". Typ "notepad" in het tekstvak Zoeken en druk op "Enter." Dit opent je editor waar u de VBScript-code te creëren.

2 Typ de volgende code in het Notepad editor:

Set network = CreateObject ( "WScript.Network")

objNetwork.AddWindowsPrinterConnection "HP Printer 2600"

In dit voorbeeld wordt de HP Printer 2600 geïnstalleerd op de computer. U kunt elke Windows-stuurprogramma voor een printer in uw VBScript-code te installeren.

3 Klik op de "File" menu-item en klik op 'Opslaan als. " Voer een naam voor het bestand en voert u een ".vbs" extensie in de bestandsnaam. De "vbs" extensie vertelt Windows om het bestand uit te voeren in plaats van het te openen in een teksteditor.