Hoe kan ik een Outlook-adresboek Transfer

Hoe kan ik een Outlook-adresboek Transfer


Microsoft Outlook, een onderdeel van de Microsoft Office-suite, een werkwijze voor het lezen, schrijven en opslaan van e-mail, evenals het creëren van agenda's en het toevoegen van contacten. Het standaard-bestand dat al deze informatie opgeslagen is de "PST" bestand, gebruikt voor het overbrengen van gegevens van de ene installatie van Outlook naar de andere. Contacten als groep op zich, echter, kan worden in web-based e-mail, zoals Gmail, uitgevoerd door de uitvoer en het opslaan van de lijst met contactpersonen met behulp van een extensie in de tech wereld bekend als "CSV, wat staat voor" Comma Separated Values. "

instructies

Transfer van Outlook naar Outlook

1 Start de "Import en Export" tovenaar in Microsoft Outlook door te klikken op "File" en vervolgens "Importeren en exporteren.

2 Maak een "PST" bestand met uw Outlook-contactpersonen. Selecteer de "Exporteren naar een bestand" optie onder de woorden "Kies een actie uit te voeren 'en klik op' Volgende '. Onder de woorden "Maak een bestand van het type," selecteer "Bestand met persoonlijke mappen 'en klik op' Volgende '. Onder de woorden "Selecteer map om te exporteren vanuit," klik op de "+" teken om uit te breiden "Persoonlijke mappen 'en selecteer' Contacten 'en klik op' Volgende '. Typ een naam voor het bestand in het veld vorm onder de woorden "Save geëxporteerde bestand als." Klik op de "Browse" knop en sla het bestand op de "Desktop." Klik op "Next" en klik op de knop 'Voltooien'. Ten slotte selecteert u de radioknop naast "No encryption" en laat het wachtwoord velden leeg. Klik op "OK" om de contacten te exporteren.

3 Breng de "PST" bestand op een USB-stick of andere media voor tijdelijke opslag.

4 Importeer je contactpersonen in Outlook. Open uw nieuwe installatie van Outlook en klik op "File" en vervolgens "Import en Export" om de wizard te starten. Selecteer de "Importeren vanuit een ander programma of bestand" optie onder de woorden "Kies een actie uit te voeren 'en klik op' Volgende '. Onder de woorden "Selecteer het type bestand dat u wilt importeren," selecteer "Bestand met persoonlijke mappen (.pst)" en klik op 'Volgende'. Plaats uw USB flash drive met de "PST" bestand in een vrije USB-poort op de computer. Klik op de knop 'Bladeren' en navigeer naar de flash drive locatie. Selecteer de "PST" bestand en klik vervolgens op de "Open" knop. Onder de woorden "Selecteer de map waaruit u wilt importeren" te selecteren "Contacten" en vervolgens op "Finish." De opgeslagen contactpersonen in de lijst met contactpersonen.

Transfer van Outlook naar Gmail

5 Start de "Import en Export" tovenaar in Microsoft Outlook door te klikken op "File" en vervolgens "Importeren en exporteren.

6 Maak een "CSV" bestand met uw Outlook-contactpersonen. Selecteer de "Exporteren naar een bestand" optie onder de woorden "Kies een actie uit te voeren 'en klik op' Volgende '. Onder de woorden "Maak een bestand van het type," selecteer "komma's gescheiden waarden (Windows) 'en klik op' Volgende '. Onder de woorden "Selecteer map om te exporteren vanuit" te selecteren "Contacten" en vervolgens op "Next." Typ een naam voor het bestand in het veld vorm onder de woorden "Save geëxporteerde bestand als." Klik op de "Browse" knop en sla het bestand op de "Desktop." Klik op "Next" en klik op de knop "Voltooien" om de contacten te exporteren.

7 Open Gmail. Klik op de optie "Contacten" in het taakvenster aan de linkerkant. Klik vervolgens op de link "importeren" aan de rechterkant van het scherm. Onder het venster "Importeren", klikt u op de knop "Bladeren" en klik vervolgens op de "Desktop" knop in het taakvenster aan de linkerkant. Selecteer de "CSV" bestand dat u hebt gemaakt in stap 2, klik op de knop "Open" en klik op de knop 'Importeren'. Klik op 'OK'. De geïmporteerde contactpersonen in de lijst met contactpersonen van Gmail.

Hints

  • Na het selecteren van de "Comma Separated Values" type bestand in stap 1, afdeling 1, een bericht verschijnen waarin staat "Microsoft Office kan niet de vereiste vertaler te starten. Deze functie wordt momenteel niet geïnstalleerd. Wilt u nu installeren?" Klik op de knop "Ja" om door te gaan. Als er een foutmelding verschijnt waarin staat dat een "CAB" bestand niet gevonden kan worden, plaatst u de cd van Microsoft Office 2003 in het cd-rom-station en klik op de knop 'Bladeren', klikt u op "Deze computer" en klik vervolgens op de CD rom-station met de Office-cd. Klik ten slotte op "OK." Het CAB-bestand installeert en de "CSV" bestand op te slaan optie is ingeschakeld.