Hoe om te upgraden Processor Speed

centrale verwerkingseenheid van een computer of processor, wordt soms aangeduid als het brein van een computer. Een CPU voert de miljoenen berekeningen nodig is voor een computer te bedienen. De snelheid van een CPU heeft een directe invloed op de snelheid van een computer kan zijn programma's te draaien. Het upgraden van een processor uitgang snelheid kan de prestaties van een computer te verhogen.

instructies

1 Limit opstart toepassingen. Veel applicaties opstarten wanneer de computer wordt ingeschakeld die onnodig en vertragen CPU. Klik op 'Start' en vervolgens 'Uitvoeren' en typ "msconfig" en klik op "OK." Ga naar het tabblad "Opstarten" en schakel elke startup services die u hebt geïnstalleerd, omdat u uw computer hebt, maar niet gebruiken. Programma's zoals winamp, AIM, mediaspelers en andere programma's te starten vaak bij het opstarten, ook al is er geen noodzaak voor hen te doen.

2 Verhoog de CPU koeling. Een hete CPU werkt veel langzamer dan die koel wordt gehouden. Installeer extra case fans in de computer of het installeren van een betere CPU koellichaam of CPU fan. Het runnen van uw computer met de zaak open en een grote ventilator blaast over het moederbord is een manier om het te laten draaien koeler tijdelijk terwijl u een oplossing op lange termijn voor te bereiden.

3 Defragmenteer uw harde schijf. Dit maakt het veel gemakkelijker voor de processor toegankelijk en procesinformatie. Defragmenteren klik op "Start", "Alle programma's", "accessoires", "Systeemwerkset" en vervolgens "Schijfdefragmentatie." Merk op dat defragmentatie kan een lange tijd duren, dus wilt u misschien het 's nachts uit te voeren.

4 Installeer een nieuwe, snellere processor. Misschien wel de meest effectieve manier om uw snelheid van de processor te upgraden is om het te vervangen door een snellere processor. Om dit te doen, moet je de computer zaak te openen, draai of ontspanschakelaars de CPU koellichaam en ventilator, maak de oude processor, en zet in een nieuwe CPU. Opnieuw installeren van de heatsink en ventilator, en sluit de zaak. (Zie bronnen).

Hints

  • Overklokken is een andere methode van het verhogen van de CPU-snelheid door het configureren van de processor sneller in uw moederbord BIOS setup draaien. Overclocking mag alleen worden geprobeerd door ervaren gebruikers omdat het de potentie heeft om instabiliteit van het systeem en blijvende schade aan de hardware veroorzaken. (Zie Bronnen voor meer informatie.)