Hoe te voegen met een ongeëvenaarde query in Access

Query's worden gebruikt om een ​​specifieke set van gegevens uit een relationele database te halen zoals een bestand gemaakt door Microsoft Office Access. Elk record in een relationele database een of meer velden, die vaak kan worden gekoppeld aan andere tabellen in dezelfde database.

Als twee tafels hebben soortgelijke gegevens, kunt u een mismatch vraag (ook bekend als een "ongeëvenaarde vraag") draaien om de records die anders zijn weergegeven. Verder kunt u een speciale vraag heet een "voeg vraag" te gebruiken om records toe te voegen aan een database. Want je kunt niet gelijktijdig schrijven en lezen uit een tabel met gegevens, het combineren van de mismatch en voegt queries vereist bij elkaar dat de gegevens moet worden toegevoegd kan niet worden weggeschreven naar de tafels wordt gezocht.

instructies

Microsoft Office 2007 of nieuwer

1 Open Microsoft Office Access. Klik op de knop Office (die eruit ziet als een ronde Windows "Start" knop) en selecteer 'Openen'. Selecteer de database-bestand dat u wilt openen, en klik op de "Open" knop.

2 Klik op het tabblad "Create", en selecteer "Query Design." Selecteer de naam van de tabellen die u wilt vergelijken en klik op 'toevoegen. " Klik op "Sluiten" om verder te gaan.

3 In de bovenste helft van het venster van query vind het gemeenschappelijke gebied tussen de twee tafels. Als de databases meerdere gemeenschappelijke velden, kies het gemeenschappelijke veld dat u wilt zoeken op. Sleep de naam van het gebied van een van de tabellen om de locatie van zijn tegenhanger op de andere tafel. Een zwarte lijn zal verschijnen tussen de twee velden.

4 Klik met de rechtermuisknop op de zwarte lijn die de velden-in-common. Selecteer "Join Properties" uit het pop-up menu. Selecteer de relatie die je wilt dat de tafels hebben (zoals "Inclusief alle records van 'Tabel 1' en alleen de records Van 'Table2" Wanneer de Aangesloten velden zijn Equal ") en klik op" OK. "

5 Dubbelklik op beide velden-in-common zodat beide vertoning in de onderste helft van de query ontwerp venster. Typ de zinsnede 'Is Null "in het veld-in-common uit Table2. Typ "Expr1:" (zonder aanhalingstekens) voor de naam van het veld. Bijvoorbeeld, als beide velden naam "Field1", wijzigt u het veld uit Table2 te lezen "Expr1: Field1" (zonder aanhalingstekens).

6 Klik op de "Append" knop. Selecteer de naam van de tabel die u wilt toevoegen aan (zoals "Tabel 3 ') en klik op de knop" OK ". Klik op de "Run" knop (knop met een uitroepteken). De database zal u op de hoogte wanneer de query is voltooid; Klik op "Ja" om de records te voegen.

Microsoft Office 2003 of Vorige

7 Open Microsoft Office Access. Klik op "File" en klik op 'Openen'. Selecteer de database-bestand dat u wilt openen, en klik op de "Open" knop.

8 Klik op de "zoekopdrachten" object in het venster database en dubbelklik op "Query maken in ontwerpweergave." Selecteer de naam van de tabellen die u wilt vergelijken en klik op 'toevoegen. " Klik op "Sluiten" om verder te gaan.

9 In de bovenste helft van het venster van query vind het gemeenschappelijke gebied tussen de twee tafels. Als de databases meerdere gemeenschappelijke velden, kies het gemeenschappelijke veld dat u wilt zoeken op. Sleep de naam van het gebied van een van de tabellen om de locatie van zijn tegenhanger op de andere tafel. Een zwarte lijn zal verschijnen tussen de twee velden.

10 Klik met de rechtermuisknop op de zwarte lijn die de velden-in-common. Selecteer "Join Properties" uit het pop-up menu. Selecteer de relatie die je wilt dat de tafels hebben (zoals "Inclusief alle records van 'Tabel 1' en alleen de records Van 'Table2" Wanneer de Aangesloten velden zijn Equal ") en klik op" OK. "

11 beide velden-in-common Dubbelklik op zodat zowel weergave in de onderste helft van de query ontwerp venster. Typ de zinsnede 'Is Null "in het veld-in-common uit Table2. Typ "Expr1:" (zonder aanhalingstekens) voor de naam van het veld. Bijvoorbeeld, als beide velden naam "Field1", wijzigt u het veld uit Table2 te lezen "Expr1: Field1" (zonder aanhalingstekens).

12 Klik op de knop soort database (de knop direct aan de linkerkant van het uitroepteken knop). Selecteer de naam van de tabel die u wilt toevoegen aan (zoals "Tabel 3 ') en klik op de knop" OK ". Klik op de "Run" knop (knop met een uitroepteken). De database zal u op de hoogte wanneer de query is voltooid; Klik op "Ja" om de records te voegen.

Hints

  • Toevoeging "Expr1:" aan de voorzijde van het veld mismatch voorkomt een fout optreedt. Als de velden-in-common van alle drie de tabellen identiek zijn genoemd, zal de toevoegquery de fout weer te geven "Dubbele Output Destination" en de operatie zal mislukken.