Hoe maak je een e-mail aanpassen

E-intensieve applicaties zoals Microsoft Outlook bevatten functionaliteit om u te helpen e-mail aan te passen. U kunt foto's, muziek en zelfs video toe te voegen aan uw e-mails. U kunt zelfs de manier waarop uw e-mailtoepassing gedraagt ​​veranderen. Volg deze stappen om uw e-mails te personaliseren.

instructies

C

1 Een handtekening toevoegen aan uw e-mail. Afhankelijk van de toepassing die u gebruikt, kunt u eenvoudig een handtekening die uw naam, een geanimeerde afbeelding of een weblink naar elke e-mail die u verzendt omvat toe te voegen. Dit helpt bij het identificeren van uw e-mail en geef het een meer persoonlijke uitstraling.

2 Insluiten een afbeelding in de e-mail. Veel mensen houden van foto's die ze vinden op het internet sturen en ze in een grappige e-mail. U kunt foto's zijn onder andere door deze te uploaden in de e-mail zelf, of door het opnemen van de hyperlink in het tekstveld van het lichaam van de e-mail.

3 Maak een email-sjabloon voor uw bedrijf met behulp van Dreamweaver of een soortgelijk HTML productie suite. Dit is een geweldig hulpmiddel voor degenen die hun eigen bedrijf te runnen en willen sturen gepersonaliseerde e-mails die specifiek op maat gemaakt voor hun klanten.

Pas de weg E-mail wordt weergegeven in uw Postvak IN

4 Voeg extra mappen aan uw e-mail server. Extra mappen kunt u uw e-mail verder te organiseren. Bijvoorbeeld, wilt u misschien een map toe te voegen voor al uw zakelijke e-mails, en één voor uw vrienden en familie. Het toevoegen van een extra map in Outlook wordt gedaan door met de rechtermuisknop te klikken in de sectie "Mail", en klikken op de link "Nieuwe map".

5 Maak uw e-mail applicatie automatisch controleren of er nieuwe e-mails. Outlook, Yahoo! en Gmail kan periodiek controleren of u nieuwe e-mail hebt ontvangen. Ze kunnen zelfs waarschuwingen om u te laten weten wanneer ze zijn ontvangen.

Hints

  • Niet elk item dat u wilt in een e-mail op te nemen kan worden weergegeven in real time. Applicaties en executables kan alleen worden opgenomen als bijlagen (en soms helemaal geblokkeerd door e-mail servers).
  • Wees voorzichtig met wat e-mails die u selecteert om te openen en die u vertrekken naar de spam-filter op te heffen. Terwijl de meeste van de e-mails die u ontvangt van uw vrienden volkomen legitiem zal zijn, sommige zijn fictief en kunnen virussen bevatten die uw computer kan beschadigen.