Hoe kan ik uitschakelen Certificaatverificatie

Internet Explorer biedt een groot aantal opties om een ​​browser te configureren wanneer het surfen op het internet. Als een certificaat fout op één of meerdere websites verschijnt consequent, kunt u het certificaat foutcontrole optie in de browser in ieder geval tijdelijk uit te schakelen. Om dit te doen moet je toegang tot de sectie "Internet Options" van de webbrowser. Vergeet niet dat als je deze functie uitgeschakeld te hebben, het zal niet de authenticiteit van een certificaat te controleren.

instructies

1 Dubbelklik op het pictogram van Internet Explorer om het programma te openen.

2 Klik op de "Tools" drop-down en selecteer "Internet Options" aan de onderkant. Dit opent het venster "Internet Options".

3 Ga naar het tabblad 'Beveiliging' en controleer of "Internet" is geselecteerd onder "Selecteer een zone waarvoor u beveiligingsinstellingen wilt opgeven." Klik op het pictogram "Aangepast niveau" en scroll naar beneden naar de sectie "Miscellaneous".

4 Selecteer "Enable" voor "Niet vragen voor client-certificaat wanneer er geen certificaten of slechts één certificaat bestaat." Klik op de knop "OK" om de wijziging op te slaan.

5 Ga naar de "Advanced" tab scroll naar beneden naar het gedeelte 'Beveiliging'.

6 Verwijder het vinkje voor "Waarschuwen certificaat adres mismatch." Klik op de knop "Apply" om de wijziging op te slaan

7 Klik op de knop "OK" om het venster Internet-opties te sluiten.

Hints

  • Sluit en start de browser om de wijzigingen door te voeren.