Hoe maak je een Windows XP Reboot Loop Fix

Hoe maak je een Windows XP Reboot Loop Fix


Daar ben je, in te loggen op uw Windows XP-computer en het voorbereiden om aan de slag, controleer uw e-mail of surfen op het web. Uw bureaublad verschijnt en de pictogrammen op het bureaublad en in het systeemvak beginnen te laden wanneer, zonder duidelijke reden, de computer wordt afgesloten. Het herstart op zijn eigen, waardoor je denkt dat het misschien een toevalstreffer zijn. Echter, zodra de desktop begint te laden, de reboot terugkomt, herhaaldelijk. U kunt deze frustrerende cyclus eens en voor altijd te stoppen.

instructies

1 Let goed op als de computer opstart na een reboot. Selecteer "Recovery Console" van de "Startup Options" lijst.

2 Installeer de Windows XP-schijf in het station als "Recovery Console" niet wordt vermeld in "Startup Options." Herstart de computer. Volg de aanwijzingen en selecteer "reparatie" of "herstellen."

3 Typ het beheerderswachtwoord voor de computer.

4 Typ "cd system32" zonder aanhalingstekens bij de opdrachtprompt verschijnt. Druk op "Enter," type "ren kernel32.dll kernel32.old" en druk op "Enter" opnieuw. Typ "kaart" en druk op "Enter."

5 Type "uit te breiden d: \ i386 \ kernel32.dl_" ". Enter" en druk op "D:" Als de Windows XP-cd in een andere taal dan station wordt geplaatst vervang "D:" met de letter juiste drive.

6 Typ "exit" en druk op de "Enter". De computer wordt uitgeschakeld en opnieuw op te starten. Verwijder de Windows XP-schijf. De reboot loop moet nu worden opgelost.