Hoe te converteren M4A naar WMA met Freeware

Hoe te converteren M4A naar WMA met Freeware


M4A is de bestandsextensie voor onbeschermde Advanced Audio Coding (AAC) bestanden. M4A bestanden zijn populair gemaakt, omdat ze compatibel zijn met de Apple iPod zijn. M4A-bestanden, echter, kunnen niet worden afgespeeld in Windows Media Player. Daarom, als u een Windows-gebruiker, moet u uw M4A bestanden te converteren naar WMA-bestanden als u Windows-vriendelijke audiobestanden wilt.

instructies

Koyote Soft Free MP3 WMA Converter

1 Open uw webbrowser en download de Koyote Soft Free MP3 WMA Converter. Dit is een freeware programma dat M4A converteert naar WMA-bestanden. Zie "Bronnen" voor een link naar deze gratis applicatie te downloaden.

2 Importeer het M4A bestand dat u wilt converteren door te klikken op "File" en vervolgens op "Open." Selecteer de M4A bestand van uw computer.

3 Selecteer een output formaat door te klikken op de "Output Format" drop-down menu. Kies "WMA" uit de lijst met opties.

4 Klik op de "Convert" knop aan de onderkant van het scherm en de M4A bestand wordt omgezet in een WMA-bestand.

Switch Sound File Converter

5 Open uw webbrowser en download de Switch Sound File Converter. Dit is een freeware programma dat M4A converteert naar WMA-bestanden. Zie "Bronnen" voor een link naar deze gratis applicatie te downloaden.

6 Importeer het M4A bestand dat u wilt converteren door te klikken op de knop zich in de linker bovenhoek van de applicatie "Add File". Selecteer de M4A bestand van uw computer.

7 Klik op de knop "Browse" naast "Output Folder." Selecteer vervolgens een locatie op uw computer waar u het bestand wilt opslaan.

8 Selecteer een output formaat door te klikken op de "Output Format" drop-down menu aan de onderkant linker bovenhoek van de applicatie. Kies "WMA" uit de lijst met opties.

9 Klik op de knop "Convert" gelegen aan de onderkant rechterbenedenhoek van de applicatie. De M4A bestand wordt omgezet in een WMA-bestand.

WinFF

10 Open uw webbrowser en download WinFF. Dit is een freeware programma dat M4A converteert naar WMA-bestanden. Zie "Bronnen" voor een link naar deze gratis applicatie te downloaden.

11 Importeer het M4A bestand dat u wilt converteren door te klikken op de knop 'Toevoegen' in de linker bovenhoek van de applicatie. Selecteer de M4A bestand van uw computer.

12 Klik op het drop-down menu naast 'Convert to "en selecteer" Audio ".

13 Selecteer een output formaat door te klikken op de "Device Preset" drop-down menu. Kies "WMA" uit de lijst met opties.

14 Kies een output locatie door te klikken op de knop Bladeren naast het menu "Output Folder".

15 Klik op de "Convert" knop aan de bovenkant van de applicatie. De M4A bestand wordt omgezet in een WMA-bestand.