Wat doet een Digital Video Editor doen?

Een digitale video-editor kan de gebruiker video genomen met een digitale camera of camcorder bewerken. De video wordt geïmporteerd in de software, meestal door een fire wire of een USB-kabel, waar het dan wordt weergegeven frame voor frame. De gebruiker kan scènes snijden, voeg vertelling of verplaatsen van een scène van de ene locatie in de video naar de andere.

Betekenis

Digitale video-editors toestaan ​​dat iemand aan een producent en regisseur van een film geworden. De meeste digitale camera's worden geleverd met een soort van video-editor en latere edities van Windows-besturingssysteem, zoals een programma genaamd Windows Movie Maker.

Functie

Digitale video-editors helpen de gebruiker om hoge kwaliteit video's te maken voor het delen met vrienden en familie of voor video-websites zoals YouTube. Door het ruwe video, redacteur kan de gebruiker elk frame van de video te regelen op een wijze die uiteindelijke film op de best mogelijke manier weer.

types

Videobewerkers variëren van eenvoudig te gebruiken die uitgebreide training vereisen. Het grootste deel van de beschikbare middelen voor de binnenlandse markt redactie vereisen weinig of geen kennis van videobewerking. De gebruiker eenvoudig importeert hun video en volgt de instructies op het scherm of maakt gebruik van een wizard in het programma om hen te helpen een vloeibare film te maken. Avid of Final Cut software, de programma's die worden gebruikt door een groot aantal productiebedrijven en filmstudio's vereist scholing en handen op het gebruik van de vele mogelijkheden die het programma biedt onder de knie.

Kenmerken

Basic video-editors kan de gebruiker overgangen toevoegen aan scènes, contrast en kleur te veranderen, bevestigen verschillende video clips samen tot één video en sla stilstaande beelden in een video-document. Het zal dan de uitgang van de video op cd, dvd of een bestand dat kan worden gemaild of uploaden naar het web.

overwegingen

Niet alle digitale video-editors zijn gelijk. In het algemeen hoe lager de prijs betekent minder functies zijn beschikbaar in het programma. Voor thuisgebruik, de gratis editor die wordt geleverd met de camera of Windows Movie Maker is alles wat de gebruiker nodig heeft. Voor aspirant-filmmakers, deze programma's zijn een geweldig leermiddel om de terminologie van storyboards en andere aspecten van het maken van films, zoals overgangen en bezuinigingen te begrijpen. Als het verlangen naar een betere video's toeneemt, zal de gebruiker willen investeren in een programma met meer functies beter in de richting van hun behoeften.