Microsoft Outlook Online Tutorial

Microsoft Outlook Online Tutorial


Microsoft biedt tutorials op haar website om gebruikers te helpen te leren hoe je het beste gebruik van hun Outlook-software te maken. U kunt kiezen uit verschillende tutorials, inclusief opties die specifiek zijn voor de versie van Outlook die u gebruikt. Er kan ook online instructie in het upgraden van de ene versie van Outlook naar de andere, het organiseren van berichten, het downloaden van de software of gewoon aan de slag.

instructies

1 Klik op het tabblad "Support" op de bovenkant van het scherm op de Microsoft Office-startpagina. Uit het drop-down menu, kies "Office Training."

2 Kies uw versie van Outlook van de training pagina menu. De programma's worden eerst gerangschikt per versie van Microsoft Office, Outlook opgenomen als een subcategorie.

3 Kies de cursus die u wilt voltooien. U vindt er diverse opties, waaronder inbox organisatie, een upgrade van een eerdere versie van Outlook, aan de slag met het programma en vertrouwd te raken met de kalender-functie. Klik op de link om de cursus die je hebt gekozen.

4 Lees de opmerkingen over de cursus en de doelstellingen, die beide verschijnen onder de startknop voor de cursus. Wanneer u klaar bent om te starten, klikt u op "Start deze cursus."

5 Maak notities terwijl u werkt door middel van de cursus en bewaar ze als referentie bij het gebruik van Outlook.

Hints

  • Voordat u de cursus begint, wordt u mogelijk gevraagd om Microsoft Silverlight software te downloaden. Als u gebruik maakt van een computer op uw werkplek, contact op met uw IT-persoon voor het downloaden. Als je thuis bent, neem alle gebruikelijke voorzorgsmaatregelen met betrekking tot het downloaden van software, met inbegrip van ervoor te zorgen dat uw virusbeveiliging up-to-date.