Hoe kan ik Problemen met een Canon iP1800 in Windows Vista?

Als je problemen hebt met het gebruik van een Canon Pixma iP1800 printer met een computer met het besturingssysteem Windows Vista, moet u eerst proberen om de "Printer problemen in Windows" te volgen richtlijnen. Dit is een algemene gids van Microsoft die kunnen helpen bij de diagnose en reparatie van een aantal veel voorkomende problemen. Als de stappen 1 en 2 yield geen positieve resultaten, Stap 3 vereist dat u de Canon-printer drivers opnieuw te installeren. Hard-resetten van de iP1800 kan ook helpen om het probleem op te lossen.

instructies

1 Controleer de fysieke verbindingen tussen de printer en de computer. De iP1800 moet worden aangesloten op uw computer via een USB-kabel. Koppel deze kabel aan beide uiteinden en sluit het. Zorg ervoor dat uw printer is ingeschakeld voordat verdere oplossen van problemen.

2 Gebruik de Microsoft printer probleemoplosser. Bezoek de "Printer problemen in Windows" website en klik op "Stap 2: Gebruik een probleemoplosser." Klik op de "Microsoft Fix It" knop en klik op "Run" wanneer het dialoogvenster verschijnt. Volg de instructies op het scherm en drukt een testpagina af om de printer te controleren wanneer de wizard is voltooid.

3 Update uw stuurprogramma voor uw Canon iP1800. Download de driver van de Canon iP1800 website en installeren. Dit zal uw oude printer driver te vervangen met de meest up-to-date versie. Start de computer opnieuw als daarom wordt gevraagd.

4 Voer een harde reset op uw iP1800. Druk op de knop "Resume" op uw printer en houd deze gedurende één minuut. Open het deksel van de printer en verwijder de inktcartridge (s). Vervang de cartridge (s) en sluit het deksel. Druk op de aan-uitknop van de printer uit te zetten. Zet de printer weer aan en druk een testpagina af om te controleren of het probleem is opgelost.