Het wijzigen van een File Type Van VOB naar MOV

Het wijzigen van een File Type Van VOB naar MOV


Het type VOB container is de meest voorkomende formaat voor DVD-video bestanden, die zijn te vinden in de map "Video_TS" binnen een DVD. Voor standaard dvd's, deze bestanden zijn meestal tussen de 500 MB tot 1 GB. Het type MOV-bestand, ontworpen door Apple, wordt vooral gebruikt in de Quicktime multimedia jukebox, maar is ook compatibel met Microsoft Windows Media Player en bijna elke andere video-software. Het omzetten tussen de twee formaten kan het beste gebeuren met behulp van een online converter of een software programma.

instructies

internet Conversion

1 Navigeer je webbrowser naar een webpagina die het mogelijk maakt voor online conversie van bestanden (zie bronnen hieronder).

2 Zoek en selecteer de "Upload" of "Bestand kiezen" knop.

3 Kies "VOB" of "DVD Video" als uw input type, en zoek het bestand op uw harde schijf.

4 Kies "VOB of" DVD "als uw video-formaat. De site moet automatisch detecteren wat voor soort bestand dat u heeft geĆ¼pload.

5 Het uitzoeken van uw besturingssysteem en kies "MOV" of "Quicktime" als output file type.

6 Klik op "Convert" of "Run" om de conversie te beginnen. Wacht terwijl de conversie plaatsvindt. Zodra de conversie is voltooid, wordt de MOV-bestand op uw bureaublad.

software Conversion

7 Zoek een geschikte converter dan werkt met VOB-bestanden (zie bronnen hieronder).

8 Download en installeer de software. Als het mogelijk is, een gratis demo voordat u een aankoop te zorgen dat de converter aan uw behoeften voldoet.

9 Start de software en vind de "Upload" of "Select" knop op de hoofdpagina. Selecteer "MOV" als output en druk op "Begin" of "Start."

10 Laat de omzetting te voltooien. Deze omzetting zal waarschijnlijk minder tijd dan het omzetten van uw bestanden online. Zodra de conversie is voltooid, zal de nieuwe MOV bestand verschijnen, hetzij op uw bureaublad of in een map in verband met de conversie software.

Hints

  • Zorg ervoor dat u een hoge bandbreedte verbinding te gebruiken bij het gebruik van online conversie. Vanwege de grote omvang van de VOB-bestanden, zal het een zeer lange tijd om te uploaden op een dial-up of lage snelheid verbinding te nemen.