Hoe te downloaden en installeren van Internet Explorer Icons

Pictogrammen zijn kleine foto's die je laten zien wat bepaalde knoppen en koppelingen te doen op een computer. Ze worden vaak gebruikt op websites en in webbrowsers. Iconen zijn handige hulpmiddelen, omdat ze nemen minder ruimte dan tekst en zijn net zo gemakkelijk te begrijpen. Ze kunnen zelfs worden aangepast aan uw voorkeuren. Als je niet van de vlakte pictogrammen op uw computer, maar vinden sommige online die u genieten en download die te gebruiken. Er zijn tal van plaatsen waar je online kunt downloaden en pictogrammen om te gebruiken op Internet Explorer te installeren. Zodra u deze pictogrammen, kunt u gips ze allemaal over je webbrowser, waardoor elke keer dat je online gaat een echt persoonlijke ervaring.

instructies

Krijg alle coole Internet Explorer Icons

1 Start Internet Explorer op uw computer. Als het niet is geïnstalleerd, gaat u naar de website van Microsoft om de nieuwste versie (zie bronnen hieronder) downloaden.

2 Gebruik uw favoriete zoekmachine om te zoeken naar Internet Explorer-pictogram downloads. Er zijn tal van sites die gratis downloads pictogram voor Internet Explorer.

3 Selecteer het pictogram download site die u wilt gebruiken.

4 Blader door de beschikbare pictogrammen. Klik op de degene die je wilt en volg de aanwijzingen om ze te downloaden naar uw computer. Elke website zal hebben verschillende instructies voor het downloaden, dus zorg ervoor dat je grondig te lezen die op de site die u kiest.

5 Installeer de gedownloade iconen door ze op te slaan op de harde schijf van uw computer. Je hebt nu Internet Explorer iconen beschikbaar voor gebruik in welke computer toepassing die u kiest.

Hints

  • Als je ooit nog vragen hebt over het downloaden en installeren van Internet Explorer iconen, neem jezelf over aan de Internet Explorer pagina met veelgestelde vragen (zie bronnen hieronder).
  • Internet Explorer 7 zal draaien op computers met Windows XP, Vista en Server 2003 met een 233 MHz processor of hoger.
  • Internet Explorer heeft maatregelen genomen om online credit card diefstal te voorkomen door het installeren van encryptie-software in zijn programmering genomen. Deze software is ontworpen om de inspanningen van criminelen om uw gegevens te stelen wanneer het wordt verzonden dwarsbomen. Het is echter nog steeds een goede vuistregel om geen credit card informatie aan een website waarmee u niet bekend bent.
  • pictogrammen installeren, zoals beschreven door deze handleiding wordt gedaan met behulp van Internet Explorer 7. Als u werkt met een eerdere versie, moet u uw browser te upgraden.