Wat zijn Internet Tags?

Wat zijn Internet Tags?


Een "tag" is Internet spreken voor een etiket het beschrijven van de informatie-inhoud van een website. De meer technische term voor een "tag" is metadata, maar een site ontwerpers, programmeurs en producenten van inhoud wilt gebruiken "tag." Tag gebruik groeide met de uitbreiding van Web 2.0, en blog lezers zullen dat labels en "tag clouds" -functie prominente merken op die pagina's. Behalve dat het een labeling methode, Internet labels verbeteren zoekopdrachten.

labels

Museumbezoekers zal merken dat exposities zijn gelabeld met de details beschrijven van de objecten ontstaan, de historische periode waartoe het behoort en alle andere informatie die de curator voelt die nodig zijn om een ​​uniek stuk van het werk te identificeren. Het doel van etikettering in musea en bibliotheken is het mogelijk om een ​​item onder vele duizenden punten. Internet-tags hebben dezelfde functie; ze helpen gebruikers om te vinden wat ze zoeken onder de gazillions van informatiebronnen op het web.

zoeken

Social networking sites waren early adopters van tagging. Bijvoorbeeld, Flickr, een foto sharing site, gebruikers in staat stelde om free-form-tags toe te voegen aan hun foto's, het maken van de foto collectie doorzoekbaar door een persoon of plaats. Tag clouds werden geïntroduceerd. Dat zijn lijsten van trefwoorden om de inhoud van de site relevant. Woorden in grotere letters in een wolk belangrijker, in die zin dat de plaats bevat materiaal nauw verbonden met dat trefwoord. In de tag cloud van de SEO consultant bevat zo veel mogelijk zoekwoorden als mensen geneigd zijn om te gebruiken om te zoeken naar die site bepaalde inhoud.

blog Tags

Blogs geven een goed voorbeeld van de tag gebruik. Bloggers met behulp van een blog systeem, zoals WordPress, wijzen een blogpost aan een categorie, maar ze kunnen ook een aantal free-form-tags toe te voegen aan de post te beschrijven. Elke tag is een weblink is aangesloten op een index pagina waar alle blog posts in verband met deze tags worden vermeld. Bijvoorbeeld, als een blogger labels een post met "paard" en "fysiotherapie" de tags die zal leiden u naar andere berichten over hetzelfde onderwerp. Als de blogger wil het artikel om welke reden herindelen, ze bewerkt gewoon de labels.

website Tags

Webmasters die websites bouwen gebruiken labels op een andere manier dan een blogger met behulp van tags als labels om lezers te helpen vinden soortgelijke inhoud. Een webmaster schrijft metadata-tags in het ontwerp zelf met behulp van HTML-code. Bijvoorbeeld, zoekmachines indexeren van de "meta description" tag geplaatst in een webpagina kop. Zij kunnen ook gebruik maken van keywords-tags, een taal tag die natuurlijke taal van de site, in het bijzonder primaire taal van de site als er meer dan één beschikbaar is specificeert.