Hoe kan ik sneller te maken Beta Films Run

Als een vriend je een beta kopie van een film die hij heeft gemaakt gezonden heeft, zult u niet wilt dat de video te vertragen wanneer u hem te bekijken. Helaas, als een video niet goed wordt gecodeerd, of als het niet samengedrukt en is zeer groot, dan kan langzaam af te spelen. In dit geval zult u willen ervoor zorgen dat uw computer is op zijn optimale prestaties. Net zoals je nodig hebt om het optimaliseren van grafische kaarten voor games, moet je voor te bereiden op beta video ook.

instructies

1 Klik op "Start," type "% temp%" en druk vervolgens op "Enter." Druk op 'Ctrl' + "A" en vervolgens op "Shift" + "Verwijderen." Klik op 'Ja.' Start je computer opnieuw op. Dit is uw tijdelijke map opnieuw in te stellen en zo zal de algemene prestaties te verbeteren.

2 Update uw videokaart om de nieuwste driver set. Klik op "Start," type "dxdiag" en druk op "Enter." Klik op 'Weergave', controleer dan de "Naam" en "Fabrikant" van uw grafische kaart. Open uw favoriete zoekmachine en typ de naam en fabrikant van uw grafische kaart, gevolgd door "chauffeurs." Volg links naar officiƫle website en download de nieuwste grafische drivers.

3 Klik op "Start" en klik met de rechtermuisknop "Computer." Klik op "Advanced System Settings." Voer uw wachtwoord in en klik op "Doorgaan." Klik op 'Geavanceerd'> 'Instellingen'> 'Prestaties. " Klik op "Beste prestaties" en vervolgens op "OK." Klik op "OK" weer.

4 Klik op 'Start'> 'Deze computer. " Klik met de rechtermuisknop uw belangrijkste harde schijf. Klik op "Eigenschappen" en vervolgens "Extra." Klik op 'Nu controleren' en vervolgens 'automatisch corrigeren ... "en" Scannen naar .... "Klik op" Start. "