Wat doet een Twitter Block doen?

Wat doet een Twitter Block doen?


Twitter blokken gebruikt om een ​​aantal gebruikers frustreren omdat ze niet bieden blokkeren zo robuust als andere social networking sites zoals Facebook. Toch heeft de Twitter blok functie onlangs een aantal verbeteringen. Het nieuwe blok functie kan nu voldoen aan meer Twitter-gebruikers.

Wat doet Blocking

Het blokkeren van een gebruiker op Twitter maakt het onmogelijk voor hem om je te volgen of u toevoegen aan een van zijn Twitter-lijsten. Daarnaast is de geblokkeerde gebruiker kan je niet @replies sturen of gebruik de @mention functie. Als de geblokkeerde gebruiker die je eerder gevolgd, zal uw tweets niet meer zichtbaar in zijn Volgers tijdlijn zijn.

Wat het niet doet

Het blokkeren van een gebruiker niet voorkomen dat een spammer van het bekijken van uw tweets als je profiel is openbaar. Ook is het niet voorkomen dat uw tweets van wordt retweeted - die andere gebruikers de indruk dat je een of andere manier zijn aangesloten bij de gebruiker die u hebt geblokkeerd kan geven. Het blokkeren van een gebruiker niet leiden tot Twitter om haar te laten weten dat ze is geblokkeerd. Tenzij een geblokkeerde gebruiker cijfers het uit, het is mogelijk dat ze misschien nooit opmerken.

overwegingen

Als u een gebruiker bent blokkeren omdat hij eigenlijk een spammer, Twitter kun je aan hem rapporteren vanwege spamming. Zodra je die gebruiker te melden, zal Twitter onderzoeken en eventueel actie tegen de overtredende rekening te houden - als dat rekening werkelijk schuldig is aan spamming.

ontstoppen

Als u een andere Twitter-gebruiker te blokkeren door een ongeluk, of op andere wijze van gedachten te veranderen, is het mogelijk om haar te deblokkeren. Gewoon ongedaan maken van de actie via het menu Toestel op je profiel pagina wanneer u zich aanmeldt bij de Twitter-website. U kunt haar ook deblokkeren via haar Twitter profiel pagina. Je moet die gebruiker weer volgen als je wilt haar tweets te verschijnen in de tijdlijn.