Wat is Norton Confidential?

Norton Confidential is een computerprogramma gebruikt om computergebruikers tegen Internet identiteitsdiefstal te beschermen. Het vervangen van Norton Password Manager 2004, die ook computergebruikers beschermd tegen phishing en Internet identiteit oplichting. Neil J. Rubenking, de hoofdanalist voor de beveiliging van PCMag.com, beoordeeld Norton Confidential drie van de vijf sterren.

browser Compatibiliteit

Norton Confidential is compatibel met Internet Explorer. PCMag.com heeft zelfs getrokken vergelijkingen tussen anti-phishing feature Internet Explorer 7 en anti-phishing feature Norton Confidential, zeggende dat ze beiden op dezelfde manier werken. Beide functies die hetzelfde aantal verdachte websites in een PCMag.com-test. Beoordelingen Top Tien merkt op dat Norton Confidential onverenigbaar is met Mozilla Firefox, echter.

Functie

hoofdtaak Norton Confidential is om de diefstal van persoonlijke gegevens of wachtwoorden van een computer te voorkomen. Op beveiligde websites, zoals het bankwezen websites, Norton Confidential scant geheugen van de computer te controleren op crimeware, zoals keyloggers. Als een crimeware wordt gedetecteerd, Norton Confidential probeert de crimeware en uitvoerbare bestanden van de crimeware te elimineren. Het voorkomt ook keyloggers vanaf het opnemen van persoonlijke informatie.

InfoVault Feature

Norton Confidential komt met InfoVault, een functie die de veiligheid van de websites analyseert en automatisch vult gebruikersnamen, wachtwoorden, bank persoonlijke identificatienummers en creditcardgegevens voor websites. Bijvoorbeeld, wanneer je voor het eerst een website waar een wachtwoord nodig om in te loggen bezoeken, InfoVault vraagt ​​of het dit wachtwoord kan redden. Als u akkoord gaat, wordt de informatie die is opgeslagen in InfoVault de databank. Wanneer u terugkeert naar de website, InfoVault vult automatisch in het veld wachtwoord na verificatie van de veiligheid van de website. Het kan tot 30 seconden voor InfoVault in de gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen, echter. InfoVault worden niet automatisch invullen van alle persoonlijke gegevens totdat het verifieert de website is veilig te gebruiken.

File Guard Feature

Norton Confidential bevat ook de File Guard-functie, die beveiligde bestanden voorkomt het verlaten van een computer. Een beveiligd bestand is een bestand dat wordt gebruikt door het besturingssysteem of programma. Het voorkomt ook dat beschermde bestanden worden verplaatst naar een andere computer locatie. File Guard staat niet toe dat computergebruikers om beveiligde bestanden bewerken en opslaan zonder een wachtwoord.

nadelen

Top Tien Reviews zegt dat Norton Confidential bijna een half uur kan duren om te installeren. Norton Confidential kunnen ook in strijd zijn met andere anti-virus software. Norton Confidential is vooral Windows-gebaseerd is. Hoewel het blokkeert meer dan 800 computer kwetsbaarheden, op slechts ongeveer een dozijn zijn specifiek voor Mac-computers. Standaard, Norton Confidential blokken beschermde gegevens alleen wordt vrijgegeven via het internet en e-mail. Beveiligde gegevens te blokkeren van wordt verspreid via chat-software of Internet overdracht van bestanden, moet u deze opties in Norton Confidential selecteren.