Hoe kan ik inschakelen Geschiedenis verwijderen

Hoe kan ik inschakelen Geschiedenis verwijderen


Internet security kan een groeiende zorg voor u en uw gezin. Elke dag op het nieuws, hoor je over nieuwe computervirussen, wormen, Trojaanse paarden en spyware. Het lijkt erop dat iemand is altijd koken tot een nieuwe manier om informatie te stelen van uw computer. de geschiedenis van uw huis computer verwijdert, kan helpen sluit deuren die eenmaal open staat voor Internet kapers waren. Het inschakelen van automatische geschiedenis van uw webbrowser te verwijderen functie duurt slechts enkele momenten en kunt u met een gerust hart.

instructies

1 Open Internet Explorer vanaf uw computer thuis.

2 Klik op het menu 'Extra' in de werkbalk aan de bovenkant van het scherm. Een menu zal dalen naar beneden.

3 Klik op "Internet-opties." Een nieuw venster wordt geopend.

4 Klik op het tabblad 'Algemeen' om het te openen. In de sectie "Browsing History" klikt u op de knop "Verwijderen". In het venster "Delete Browsing History", klikt u op "Cookies verwijderen" en vervolgens op "Ja."

5 Klik op het tabblad "Inhoud" in het venster "Internet Options". Klik op de "Autocomplete" knop. Een nieuw venster wordt geopend.

6 Klik op "Clear Forms" en "Wachtwoorden wissen." Ook, schakelt u elke dozen in dit venster, zodat uw computer zal niet uw geschiedenis op te slaan in de toekomst.