Hoe maak je een baan bij Google Krijg

jobs Google zijn altijd online beschikbaar. Maar de meeste computergebruikers niet weten waar ze te vinden, of hoe je effectief toe te passen. Er is een speciale manier om te solliciteren naar een baan bij Google. Hoewel er geen duidelijke methoden om het krijgen van ingehuurd door een bedrijf, de juiste referenties, een goede CV en de locatie zijn enkele van de belangrijke aspecten van de landing een baan bij Google.

instructies

1 Maak een sollicitatiebrief en CV dat uw referenties en ervaring benadrukt. Dit is verplicht moet worden beschouwd voor elk type van de werkgelegenheid met Google. De begeleidende brief moet aangeven welke baan je solliciteert.

2 Ga naar de website banen Google. (Zie Resources.)

3 Klik op een locatie die geschikt is voor waar je woont is.

4 Dubbelklik op een afdeling koppeling te bekijken en toe te passen voor de huidige vacatures. Kies een opening die uw referenties voldoet.

5 Solliciteren naar de functie door te klikken op de "Add to Job Cart" aan de onderkant van de functieomschrijving pagina. Vul alle benodigde informatie over de Google Jobs Submission pagina.

6 Maak uw werk inzending informatie als beton, professionele en accurate om jezelf te onderscheiden van andere kandidaten. Geen lijst werkervaring die zich buiten het veld waarin je solliciteert.

7 Double-check uw toepassing voordat u de taak indiening pagina in te dienen. Lees over uw applicatie en bekijk al uw gegevens om ervoor te zorgen dat juist is.

8 Scroll naar de onderkant van de baan indiening pagina en klik op de knop 'Verzenden' om uw aanvraag te sturen naar Google.

Hints

  • Verzoek onmiddellijke aandacht voor telewerken banen. Dit is de meest effectieve manier om dit verhuren proces te versnellen. Scroll naar de onderkant van de functieomschrijving scherm. E-mail je cv als bijlage bestand naar de blauwe, gemarkeerd e-mailadres.
  • Sommige banen, zoals ad kwaliteit beoordelaar, staan ​​open voor telewerken. Telewerken medewerkers kunnen overal in de wereld worden gebaseerd.
  • Vermijd het invullen van meerdere applicaties. Als u de wens om een ​​aanvraag voor meer dan één positie, voegt alle taken om het werk te wagen, vul dan de Submission pagina. Meerdere toepassingen zullen alleen verzadigen de sollicitatieprocedure, waardoor het moeilijker voor uw toepassing te worden beoordeeld.