"World of Warcraft" bevriest bij het verlaten

Af en toe kan je jezelf klaar met een sessie van "World of Warcraft," maar het spel loopt vast wanneer u probeert om af te sluiten. De lockup kunnen grafische of geluid glitches, of het spel kan gewoon bevriezen op één scherm en weigeren om te reageren. U kunt een shutdown forceren door de opvoeding van uw Task Manager met Ctrl-Alt-Delete en het programma handmatig te sluiten, maar het probleem kan terugkeren totdat u de oorzaak van het probleem kunnen identificeren.

addons

Addons zijn programma's van derden die u in uw World of Warcraft client te installeren dat het spel te verbeteren. Common addons zijn onder andere programma's die u informatie te geven over raid boss fights, u helpen te kopen en te verkopen op de veiling huis, of u kunt aanpassen en herschikken uw actie bars. Deze programma's kunnen zeer nuttig zijn, maar ze kunnen ook storingen en crash je "World of Warcraft" client. Het eerste wat je moet doen als u regelmatig problemen in het spel tegenkomen is schakelt u elke addons u zou kunnen hebben van het teken te selecteren scherm te zien als een van hen kan het probleem veroorzaken. Als een van uw addons lijkt de sleutel tot de bevriezing probleem te zijn, het installeren van een bijgewerkte versie kan het probleem te verhelpen.

Repair Tool

In de map waarin u hebt geïnstalleerd "World of Warcraft," vindt u een programma genaamd repair.exe vinden. Dit programma is de "World of Warcraft" reparatie en recovery tool, en zal controleren en verifiëren van al uw spelbestanden voor eventuele fouten die kunnen bijdragen aan uw bevriezing probleem. Als er bestanden niet de cheque, zal de reparatie tool te downloaden en bijgewerkte kopieën te installeren. Houd er rekening mee dat dit proces een aanzienlijke hoeveelheid tijd kan duren, afhankelijk van uw internetverbinding, en het kan u vragen om het spel volledig opnieuw te installeren in het geval van ernstige bestand corruptie.

Uitloggen

Als het spel bevriest elke keer dat je de "exit" optie in het spel menu te selecteren, kunt u proberen met behulp van de "uitloggen" optie in plaats. Dit brengt u terug naar het karakter selectie scherm in plaats van het verlaten van het spel in een keer, en kan uw bevriezing probleem op te lossen. Het voegt een extra stap om uw logout procedure, maar het kan volstaan ​​als een tijdelijke oplossing voor het probleem, totdat u de oorzaak kunt vinden.

Technische ondersteuning

Als geen van deze oplossingen te corrigeren de bevriezing probleem, moet u contact opnemen met Blizzard's tech ondersteunend personeel via e-mail, telefoon of via de support forums. Verstrek zoveel mogelijk informatie over uw probleem mogelijk, evenals alle stappen die u hebt genomen om te diagnosticeren en te corrigeren. In sommige gevallen kan vastlopers worden veroorzaakt door problemen met game-updates, en het personeel Blizzard's kunnen helpen bij het identificeren en oplossen van dit soort problemen.